Halastyák Fanni régi vagy új szerelem után sóvárog?





Sokan azt mondják, a vers az énekesnő korábbi szerelmének szól, de többen ezt cáfolják. Halastyák Fanni szerelmi életén csámcsog az internet.



Megosztás
Szerző: H. Á.
Létrehozva: 2024.02.09.
halastyák fanni szakítás nemazalány

Halastyák Fanni, azaz Nemazalány és korábbi párja, Armand előző év októberében szakítottak. Ez a Párharc című műsor sajtótájékoztatóján derült ki, ahova már szinglin érkezett az egykori szerelmespár mindkét tagja. Nagy titokban szakíthattak, mert eleinte senki nem tudott róla, csak a baráti körük, sőt még azt is rejtegették, hogy mennyire megviselte őket a szakítás, de ez persze gyorsan kiderült a jelekből, amit az énekesnő mutatott. A letörölt Instagram-története is ennek adhat bizonyítást, ami internetes fórumokon kiszivárgott.

Halastyák Fanni „Nemazalány” és Szlépka Armand
Halastyák Fanni és Armand már fél éve szakítottak. (Fotó: TV2)

Verset posztolt

Nemrég töltötte fel a Redditre egy ismeretlen felhasználó az énekesnő Instagram-posztját, amit már sehol nem lehet megtalálni, ugyanis a szerző törölte. Pontosan nem lehet így megállapítani, hogy mikori poszt lehet, azonban nagyon érdekes dolgokat ír benne Fanni:

Hibákat elkövetni

– áll a címben, melyben ilyen sorokat írt az énekesnő:

Nem tudok aludni, nem megy ez most nélküled, hiányzik az illatod, te semmit nem értettél meg, nem jó a távolság, ha nem vagy itt, nem jó ez így” – írta a versben Fanni.

Megöljük egymást mindig, azt hiszem, utállak, Neked semmi nem jó, add be ezt valaki másnak, mégis szeretlek valahogy, kell ez, hogy éljek, nélküled nem olyan semmi, mégis valahogy félek, nincs sok elvárásod, tudom, mégis a világ kéne” – írta Nemazalány, melyről többen azt gondolják, ez inkább egy új szerelem lehet, mintsem korábbi párja.

Nemazalány Halastyák Fanni
Halastyák Fanni még mindig korábbi szerelme után vágyakozhat? (Fotó: Instagram)

Új szerelem vagy a régi?

A Reddit-poszt alatt nagy találgatás kezdődött az énekesnő kapcsolati életét tekintve, ugyanis többen inkább úgy gondolják, ez a vers egy új pasinak szól, aki elcsavarta Fanni fejét:

Ez vajon annak a korongozó exének szól?” – tette fel a kérdést a poszt alkotója, mire megoszlottak a vélemények. A kommentelők többsége azonban úgy véli, egy új pasinak szól a vers, és Armand már régóta nincs a képben.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás