Különleges helyen ünnepelte a 80. születésnapját Kovács István





Kovács István és Sajgál Erika immár 25 éve él boldog házasságban. A kiegyensúlyozott kapcsolatuk egyik titka a közös érdeklődési kör: mindketten imádnak utazni. Nem is meglepő, hogy István 80. születésnapján is repülőre ültek, és meg sem álltak a tengerpartig.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.05.08.
Módosítva: 2024.05.08.
Kovács István együtt dubai Sajgál Erika születésnap

Szinte hihetetlen, hogy idén nyolcvanéves lett Kovács István, a Hallhatatlanok Társulatának örökös tagja, az egyik legsármosabb hazai színművész. A tehetséges előadó nem csinált nagy felhajtást a kerek évforduló ellenére sem, ő nem az a fajta, aki szereti ünnepeltetni magát, helyette kettesben a feleségével, Sajgál Erika színésznővel utazott el, hiszen ez a házaspár egyik kedvenc időtöltése: felfedezni a világot. 

Kovács István Sajgál Erika
Kovács István és Sajgál Erika 25 éve él boldog házasságban (Fotó: Bors)

Évtizedes szerelem 

A két művész huszonöt évvel ezelőtt a színpadon szeretett egymásba. Sajgál Erika úgy mesélt korábban erről, hogy egy közös dal éneklése közben egyszer csak azt érezte, hogy a világ leggyönyörűbb embere áll vele szemben – nemcsak külsőleg, de belsőleg is –, és ő ott abban a szent pillanatban megszerette. Hogy a színésznőnek mennyire jók voltak a megérzései, azt az idő igazolta, negyed évszázada élnek harmonikus kapcsolatban, a házasságukból egy fiú gyermekük is született, Domonkos, aki immár 24 éves felnőtt férfi. 

20230923_hallhatatlanok tarsulata_02471_MW_bulvar_MK
Kovács István és Sajgál Erika minden helyzetben jól érzi magát (Fotó: Máté Krisztián)

Mindent együtt csinálnak 

Ritkaságszámba megy, de a két művész szinte mindent együtt csinál, imádnak a kertben tevékenykedni, de legfőképp utazni. Bárhová. A házaspár Kovács István nyolcvanadik születésnapján is közös programot szervezett, elutaztak Dubajba, ahonnan egy jó hangulatú fotóval üdvözölték a szeretteiket. A kép tanúsága szerint tényleg nagyon jól érezte magát a páros a városban, ahol a létező összes turisztikai célpontot meglátogatták. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás