Kárpáti Rebeka: Még mindig szenvedek egy kicsit

Három szalagszakadással a bokájában jelent meg Demeter Richárd múlt heti divatbemutatóján Kárpáti Rebeka. A csinos műsorvezető elárulta lapunknak, milyenek most így a mindennapjai.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.22.
Kárpáti Rebeka trapéz időszak szenved szalagszakadás

Kárpáti Rebeka mindig élen jár, ha öltözködésről van szó, de mint mondja, vannak időszakok, amikre nem szívesen emlékszik.

 Kárpáti Rebeka
Kárpáti Rebeka lapos talpú szandálban érkezett bokasérülése miatt (Fotó: Szabolcs László)

Sosem volt menő

Rebeka szerint mindenkinek voltak az életében olyan kellemetlen időszakok és ruhadarabok, amiken utólag inkább csak mosolyog.

Emlékszem, mikor divat volt az olyan trapéznadrág, aminek szinte letapostuk a végét, és ez vagánynak számított akkor, pedig sosem volt az igazán. Nekem volt emós, westernes, hiphop-os korszakom, meg persze olyan is, amikor nyakkendőket hordtam.

Ez azonban már a múlté, a színésznőnek azóta saját márkája és kifinomult ízlése van, mint mondja, véleménye szerint nagyon sok olyan magyar médiaszemélyiség van, akiknek szintén nagyon jó a stílusérzéke.

Kárpáti Rebeka szalagszakadása még mindig problémát okoz

Hogy mi alapján választott öltözéket az ismert ruhatervező, Demeter Richárd bemutatójára, elárulta: utolsó pillanatban módosított elképzelésén. 

Megmondom őszintén, egy korábbi darabunkat akasztottam le a saját ruhamárkámból, mert gyorsan kellett elkészülnöm. Sajnos nem tudtam magas sarkút felvenni, mert három szalagom szakadt el, amivel még mindig szenvedek egy kicsit, bicebóca vagyok, de már javul a helyzet. Nagyon szeretem egyébként a lapos talpú darabokat is, de az esetek 99 százalékában magas sarkút veszek, mert nagyon szeretek nőiesen öltözni. Kicsit bánom, hogy ezt most nem tudom megtenni, de az egészség a legfontosabb. Volt egy ruha is, amit szerettem volna felvenni ma, de nem szoktam kétségbeesni, ha variálni kell, az életben annyi nehéz dolog van, ez nem tartozik ezek közé.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás