„Ura a helyzetnek” – Testbeszédszakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

Azt is elárulta, mire utal a királyné viselkedése.Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.05.02.
Módosítva: 2024.05.02.
III. Károly brit királyi család betegség

Egy brit testbeszédszakértő szerint III. Károly boldognak tűnt, hogy újra munkába állhat, amikor először jelent meg nyilvánosan súlyos rákdiagnózisa óta.

Fotó: AFP

A király felesége, Kamilla társaságában látogatta meg a University College London onkológiai klinikáját, a Macmillan Cancer Centre-t, ahol emelt fővel járt, ami azt jelzi, hogy jól érzi magát, és örül annak, hogy újra munkába állhat – mutatott rá a szakember.

A testbeszéde végig következetes volt, ami azt sugallta, hogy ura a helyzetnek, és minden másodpercét élvezi annak, hogy újra emberek között lehet

– fogalmazott a Mirrornak Darren Stanton, aki szerint az uralkodó jó hangulatban volt, és őszinte volt a mosolya. A fejét magasan tartotta, a vállát hátrahúzta, ami azt mutatja, hogy erősnek érzi magát, és készen áll arra, hogy belevesse magát a munkába. 

A szakértő hozzátette, hogy Károly erős, elkötelezett szemkontaktust tartott Kamillával és a közönséggel is, ami azt mutatja, hogy magabiztos a visszatérésében. Stanton a királyi pár közti harmóniáról is beszélt, megjegyezve, hogy Kamilla is magabiztosnak és boldognak tűnt, és gesztusai arról árulkodtak, hogy érzelmileg egy hullámhosszon vannak. A szakértő szerint a királyné viselkedésével egyértelműen nagybeteg férjét támogatta.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás