Bepillanthattunk az Exatlon sztárjának családi életébe: „ez mindenért kárpótol”





Két hónapos lett az Exatlon Hungary bajnokának kislánya. Imreh Balázs és felesége máris belerázódtak a szülői szerepbe. Bár a szokásosnál kissé fáradtabbak, ám ha Zoé rájuk mosolyog, az kárpótolja őket minden álmatlan percért.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.05.10.
exatlon hungary apuka szülő bajnok boldogság

Az Exatlon Hungary népszerű bajnoka tavaly októberben osztotta meg az örömhírt, feleségével az első közös gyermeküket várják. Imreh Balázs és Adrienn 2023-ban látta elérkezettnek az időt, hogy családot alapítsanak. A teqballjátékos az Instagram-oldalán osztotta meg még márciusban, hogy megszületett kislányuk, Zoé. Akkor lapunknak még arról mesélt, egyelőre kavarognak benne az érzések, és alig várja, hogy otthonukban megkezdjék – immár hármasban – a közös életüket.

Imreh Balázs és felesége
Imreh Balázs és felesége márciusban jelentették be, hogy megszületett a kislányuk (Fotó: Imreh Balázs)

Imreh Balázs igyekszik minél több időt tölteni családjával

Május 6-án két hónapos lett Zoé, így most arról kérdeztük az újdonsült apukát, hogy telt az elmúlt időszak kis családjában.

Nagyon jó érzés átélni az apaságot, valójában addig fel sem tudja fogni az ember, amíg nem születik meg a gyermeke.

Az első két hónap arról szólt, hogy minél jobban megismerjük egymást, és úgy gondolom, elég jó irányban haladunk. Szerencsések vagyunk, Zoé nagyon jó baba, közreműködő, legtöbbször már tudjuk, mi az oka, ha sír, ha pedig mégsem, igyekszünk kitalálni, mit szeretne.

Rengeteg örömet hozott az életünkbe, egész jól kezdünk összerázódni

– kezdte lapunknak Balázs, majd hozzátette, a napi rutinjuk is kezd szépen kialakulni.

Biztosan vannak olyan babák, akikkel nehéz kialakítani egy rendszerességet, nekünk elég jól sikerül. Jobb és komplexebb időmenedzsment kell a nap folyamán, amiben a nagy szelet természetesen a gyerekről szól, de Adrival ezt jól meg tudjuk ugrani.”

A háztartásban jelenleg több feladat hárul rám, de igyekszem sok időt a picivel tölteni, mert nem szeretnék lemaradni semmiről

– mondta mosolyogva.

„Titkon bízunk benne, hogy szeretni fogja a sportokat”

Egy újszülött számára az anyukája nélkülözhetetlen, hiszen ő táplálja a gyermekét, vannak napok, amikor Balázs figyeli a kis Zoé ébredését. Vannak olyan dolgok, amik felbecsülhetetlenek egy szülő számára, ilyen volt az is, amikor az apuka láthatta gyermeke első átfordulását is.

Épp a kislányommal voltam, amikor a hasáról a hátára fordult. 2880 grammal született, most már öt kiló fölött van, szépen haladunk.

Az anyukájával úgy gondoljuk, magas leányzó lesz, mint ahogy abban is biztosak vagyunk, sportoló lesz.

De ha festő, építőmérnök szeretne lenni, azzal sincsen semmi probléma, de titkon bízunk benne, hogy szeretni fogja a sportokat” – árulta el a teqballjátékos.

Azt szokták mondani, hogy a kislányok az édesapjukra, a kisfiúk az édesanyjukra hasonlítanak. Az esetek többségében ez valóban így van. Kíváncsiak voltunk, Balázsék esetében is igaz-e az állítás.

Furcsa, mert amikor még az anyukája pocakjában volt, az ultrahangfelvétel alapján mindenki azt mondta, hogy rám hasonlít, a születése után is ezt gondolták. Mi mindennap látjuk, a külső szemlélők jobban meg tudják ezt mondani.”

Mostanában már többen úgy látják, hogy inkább az anyukája vonásait örökölte, amit személy szerint én jobban is szeretnék

– mondta nevetve az apuka.

Imreh Balázs
A szerelmesek három évvel ezelőtt házasodtak össze (Fotó: Imreh Balázs)

„Adri szuper anyuka”

Akinek van gyermeke, tisztában van azzal, hogy az éjszakai etetések, a baba körüli 24 órás feladatok egy idő után igencsak kimerítőek tudnak lenni. Balázs és Adri sincs ezzel másképp, valamivel fáradtabbak a szokásosnál, de egyáltalán nem tartják vészesnek.

Felkészültünk a szülői szerepkörre, sok meglepetés nem ért minket, de óriási felelősség.

Fárasztó, nem állítom, de amikor Zoé ránk mosolyog, akkor elfelejti az ember, hogy mennyit éjszakázott.

Adri szuper anyuka. Jól kezel minden helyzetet. Rengeteget olvas, ha netán valamilyen probléma adódna, felkészült legyen, ezért pedig nagyon hálás vagyok neki” – büszkélkedett feleségével, majd hozzátette, az első hetekben kicsit tehermentesítette magát a sok munka alól, de most már ezen a téren is kezd minden visszaállni a régi kerékvágásba.

Sokat dolgozom. Otthon kialakítottunk egy irodát, így home office-ban is tudom irányítani a céges feladatokat. Ezért ha valamilyen váratlan esemény adódik a gyerek körül, és Adrinak szüksége van rám, félbe tudom szakítani a munkát.

Most már egyre többet mozgok az országban, a lányokat egyedül tudom hagyni. 

Két hete sportolni is van időm, el kell kezdeni leadni a felszedett kilókat, amit a szimpátiahízással sikerült felszednem” – mondta mosolyogva lapunknak.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás