Megszületett az Exatlon Hungary bajnokának a kislánya: „Még kavarognak bennem az érzések”

Hatalmas a boldogság Imreh Balázs családjában. Március 6-án született meg az Exatlon Hungary sztárjának és feleségének az első közös gyermeke, Zoé. A sportoló lapunknak mesélt érzéseiről.Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.03.08.
Módosítva: 2024.03.08.
exatlon hungary kislánya Megszületett család

Az Exatlon Hungary népszerű bajnoka tavaly októberben osztotta meg az örömhírt, feleségével az első közös gyermeküket várják. Imreh Balázs és Adrienn 2021. május 29-én, csodálatos esküvőn fogadott örök hűséget egymásnak, a pár pedig 2023-ban látta elérkezettnek az időt, hogy családot alapítson. A teqballjátékos Instagram-oldalán, egy fotó kíséretében jelentette be csütörtökön: A hercegnőm megérkezett! Imreh Zoé ❤️ A család jól van, mindenki ügyes volt!

Imreh Balázs és felesége, Exatlon Hungary
Az Exatlon Hungary sztárja és felesége izgatottan vág bele az új, közös életbe – a kis Zoéval Fotó: Bors

Az Exatlon Hungary bajnoka életében új fejezet kezdődik

A Metropol érdeklődésére Balázs elmondta, milyen érzések kerítették hatalmába kislánya születésével, illetve azt is elárulta, hogy a következő időszakban a munkát háttérbe szorítja, és elsődlegesen a háromtagúra nőtt családjára összepontosít.

Köszönjük szépen, nagyon jól vagyunk, egészen hihetetlen érzés látni, és már nem csak elképzelni a kislányunkat.

Akiknek született már gyermeke, mindig azt szokták mondani, hogy fantasztikus dolog, de igazából ezt csak akkor tudja átélni és átérezni az ember, amikor vele is megtörténik.”

Még kavarognak bennem az érzések, hamarosan indulok a lányokért a kórházba.

Egy teljesen új fejezet kezdődik az életünkben” – kezdte lapunknak az újdonsült apuka.

 

„Boldogok vagyunk”

Balázs és Adrienn február végére, március elejére várta a kis Zoét, de úgy tűnt, a csöppség nagyon jól érzi magát az édesanyja pocakjában, így jól megváratta szüleit.

A feleségem február 29-re volt kiírva, alig vártuk, hogy elérkezzünk ehhez a naphoz.

Utána egyre lassabban teltek a percek, kezdtünk türelmetlenek lenni, hogy mikor dönt úgy a kislányunk, megkezdi az életét velünk. Végül március 6-án született meg.

Boldogok vagyunk, várjuk a közös életet, de már hármasban.

A kórházban limitált időt tölthettem a kislányommal, úgyhogy izgatott vagyok, hogy haza jöjjenek, és hogy minden percet ettől fogva már együtt éljünk meg” – osztotta meg érzéseit a Metropollal Balázs.

Imreh Balázs és felesége
2021. május 29-én, egy gyönyörű szertatáson kötötték össze hivatalosan is az életüket 
Fotó: Imreh Balázs

Nemrég költöztek, de a babaszoba időben elkészült

A sportoló és szerelme élete az elmúlt hetekben a babavárás körül forgott. Közösen vásárolták meg a ruhákat, és mindent, amire a kislányuknak szüksége van.

Nemrégen költöztünk családi házba, a felújítás már folyamatban van, de a babaszoba prioritást élvezett.

A feleségem álmodta meg a dizájnt, nagyon szép lett, és mondhatni, csaknem 100 százalékban kész is vagyunk, csupán egy függönyt kell még vásárolnunk, és minden tökéletes lesz árulta el.

Balázs azon túl, hogy aktívan sportol, az egyesületét is építgeti, és a feleségével közösen vezetett rendezvényszervező cégüket is irányítja, sok az elfoglaltsága, de előrelátó volt, és megpróbált előre dolgozni.

Az elmúlt hetekben úgy intéztem az ügyeimet, hogy felkészüljek erre az időszakra. Azt szerettem volna, hogy kevesebbet kelljen a munkával foglalkozni.

Úgy gondolom, az elkövetkezendő hetekre sikerült magam minimálisra tehermentesíteni, 100 százalékban a családra fogok koncentrálni.

„Azután majd szépen lassan igyekszem visszarázódni a munkába” – mondta lapunknak.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás