Bevállalta! Kollányi Zsuzsi így néz ki bikiniben három gyerek után

Az énekesnő büszkén vállalja megváltozott testét három szülése után. Kollányi Zsuzsi videóban mutatta meg, hogy áll rajta a bikini.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
Kollányi Zsuzsi Bikini szülés utáni test

Az énekesnő ikerfiai, Bence és Bálint 2018-ban születtek meg, az öccsük, Bogdán pedig 2020 őszén jött világra. Kollányi Zsuzsi rajongással szereti fiait, szerinte a három gyerkőc utáni szaladgálás miatt is van ilyen jó formában. 

Kollányi Zsuzsi
Kollányi Zsuzsi három gyerek után is fantasztikus formában van Fotó: TV2

Strandon videózta le alakját Kollányi Zsuzsi

Az énekesnő tavaly márciusban jelentette be, hogy véget ért a házassága három fia édesapjával. Pár hónappal később kiderült, hogy az énekesnő összejött Bóza Rolanddal, A Konyhafőnök 2021-es évadának győztesével. De ez a kapcsolat is véget ért ősszel. A sztáranyuka ekkor eljutott arra a pontra, hogy nem akar már tetszeni a férfiaknak, csak magának

„Az elmúlt húsz évem legnehezebb időszaka volt a tavalyi év. Nagyon sok változás volt benne, főleg a mentális vetületeket illetően. Sok felismeréssel, lezárással és önmagammal kapcsolatos újraindulással telt az elmúlt időszak – mesélte a Hot! magazinnak Kollányi Zsuzsi. 

Most először nem hasonlítom magam senkihez. Már nem akarok tetszeni a férfiaknak. Nem érzem azt, hogy többet kellene magamból mutatni vagy adni ahhoz, hogy mások kedveljenek. Nem érzem azt, hogy ne lennék szerethető. Ha valakinek így vagyok jó, ahogy, akkor minden szuper, de ha nem, akkor sem dől össze a világ.

20230923_szrt koncert_02451_MW_bulvar_MK
Továbbra is robbanó formában az énekesnő Fotó: Máté Krisztián

De szó sincs arról, hogy szégyenkeznie kellene alakja miatt, három gyermek után is fantasztikus az alakja. Mindent meg is tesz ezért, légtornázik, bokszol, de szerinte a legtöbbet az számít a kondijában, hogy az ikrek után szaladgál.

Kollányi Zsuzsi bikinis videóját itt tudod megnézni!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás