Komoly döntést hozott az életéről Oszter Sándor özvegye





Failoni Donatella mögött nagyon nehéz hónapok vannak, több műtéten is átesett. Oszter Sándor özvegye a Metropolnak mesélt arról, hogy van most, és milyen tervei vannak a nyárra.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.04.11.
Módosítva: 2024.04.11.
Oszter Sándor segítség özvegy

Oszter Sándor özvegye saját bevallása szerint napelemmel működik. Így bár még mindig nem jött rendbe teljesen, de újra ott van, ahol mindig is a legjobban szeretett lenni, a színészlegendától kapott balatoni házában. Failoni Donatella lányával, Alexandrával és unokájával múlt hét végén érkezett imádott otthonába, ahol most már segítsége is van.  

Oszter
Oszter Sándor özvegye a férjétől kapta a balatoni házat, ami a menedéke lett – Fotó: Bors

Oszter Sándor özvegye: Maradandó sérülésem van!

Failoni Donatella mindig is imádta a magyar tengert, a balatoni házukhoz pedig rengeteg szép emlék kötődik abból az időből, amikor még minden kerek volt az életében, amikor még élt a férje, Oszter Sándor. 

„Gyermekkoromban a nyarakat Olaszországban, egy 70 szobás reneszánsz kastélyban kellett töltenem, ahol a Mediciek is gyakori vendégek voltak” – kezdte lapunknak a zongoraművésznő. 

De én mégis a magyar gyerekeket irigyeltem, akik a Balatonban fürdenek. Ezt a férjem is tudta, és egyszer beültetett a kocsiba, lehozott a magyar tengerhez, és azt mondta: látod ott a hegyen azt a fehér házat? A tiéd… Még most is elérzékenyülök, ha eszembe jut az a pillanat, mindig ilyen gáláns férj volt! Én azóta minden nyarat itt töltök, a halála óta is, pedig itt hunyt el a kezem közt. Mai napig fáj a hiánya, de mostanra el kellett ezt fogadnom, és sokat segít, hogy lányomékkal, az unokámmal együtt élünk!

Oszter balatoni
A hatalmas kertet egy házaspár segítségével tartja karban Failoni Donatella – Fotó: Facebook/Failoni Donatella

Múlt hét végén is Alexandrával és Hunorral együtt mentek kinyitni a vidéki otthonukat, amihez hatalmas, gyönyörű kert is tartozik. A 78 éves özvegy egyedül már nem bírja rendben tartani a hatalmas birtokot, főleg miután tavaly a lánya kutyája megharapta. Komoly döntést kellett hoznia: egy házaspár segít be az özvegynek a kert művelésébe, a ház körüli teendőkbe.

„Sajnos átharapta az ízületet, ez már nem lesz a régi, maradandó sérülés lett a vége. Utána pedig a szemeimet is meg kellett műttetni, mert nagyon rosszul láttam, és most hat héttel az operáció után nagy a boldogság, mert 30 év után újra szemüveg nélkül vezetek, fantasztikus érzés! Ráadásul süt a nap, újra ott vagyok, ahol a legjobban szeretek lenni, itt tudok boldog lenni igazán, ez a titok!” 

 





 





Ezeket olvastad már?
„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás