Szörnyű pillanatokat élt át a kórházban Oszter Sándor özvegye





Failoni Donatellának mindkét szemén szürke hályog van, az operáció elkerülhetetlenné vált. Oszter Sándor özvegye pokoli fájdalmakat élt át.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.01.31.
Módosítva: 2024.02.01.
Oszter Sándor Failoni Donatella szemműtét zongoraművész

Pokoli fájdalmakat élt át Oszter Sándor özvegye, Failoni Donatella. A zongoraművésznő nemrég megtudta, hogy mindkét szemén szürke hályog van, így az operáció sajnos elkerülhetetlenné vált.

Oszter Sándor és Failoni Donatella
Oszter Sándor özvegyét meg kellett műteni (Fotó: Bors)

Oszter Sándor özvegyét azzal nyugtatták a keddi beavatkozás előtt, hogy az egész csak egy rutinműtét, ráadásul húsz perc alatt végez is. Bár Donatella remek kezekbe került, fantasztikus orvosi stáb állt mellette, így is szörnyű pillanatokat élt át a kórházban. A részletekről a Metropolnak mesélt!

„Kedden műtötték az egyik szemem. Semmi sem úgy alakult, ahogy eltervezték, elképesztő fájdalmakat éltem át, senkinek sem kívánom, ami velem történt. Az orvosok ráadásul közölték velem, hogy túl kicsi a szemem, ami megnehezítette a dolgukat. Valamiért nálam sosem alakulnak megszokott módon a dolgok. Most egy barátnőmnél vagyok Pesten, lábadozom, de esküszöm, a szülés óta nem éreztem ekkora fájdalmat. Februárban műtik a másik szemem, nagyon bízom benne, hogy az nem lesz ennyire szenvedéssel teli” – mondta a Metropolnak Failoni Donatella, akinek nemrég a kezét is meg kellett műteni egy kutyatámadás miatt.

Oszter Sándor özvegyének újra kellett tanulnia zongorázni

A zongoraművész kezét a lánya kutyája harapta meg olyan súlyosan tavaly novemberben, hogy műtéti ellátásra szorult. 

„Akkor elmondom, hogy is volt. A lányom kutyája nem bírja az én kutyámat, és már többször megtámadta. Ezért mindig elkülönítjük őket. Sajnos valahogy rosszul lett rázárva az ajtó, ezért kiszabadult, és nekiesett a kutyámnak. Én szét akartam választani őket, és az én kezem lett szétharapva. Bocs a kisbetűkért, de egy kézzel tudok írni„” – írta a művésznő a Facebook-oldalán, miután kitette sérült karjáról az ijesztő fotót, és minden ismerőse arról érdeklődött, hogy mi történt vele? 

A zongoraművésznő olyan súlyosan sérült, hogy azonnal megműtötték, majd a kezét gipszbe is tették, de szerencséjére csak pár napig kellett a nehéz kötéssel élnie. Mára már lekerült a gipsz, Donatella pedig a gyógytorna mellett sokáig azon fáradozott, hogy ismét olyan könnyedén használhassa a végtagját, mint annak előtte.





 





Ezeket olvastad már?
Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás