Minden eddiginél nagyobb licitháború alakult ki a Kincsvadászokban





Nem mindennapi pillanatnak lehettek tanúi a TV2 műtárgy-kereskedő showműsorának nézői. Elképesztő iramra kapcsoltak a Kincsvadászok műkereskedői, és valóságos licitháború alakult ki közöttük.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.03.13.
Kincsvadászok Fejes Tamás licit háború

A Kincsvadászok műsorban nap mint nap elképesztő tárgyakon próbálnak túladni a jelentkezők.

Kincsvadászok
A Kincsvadászok kereskedői azonnal lecsaptak a festményre / Fotó: TV2

A Kincsvadászok licitháborúját egy festmény indította el

Ezúttal egy hölgy „áruja” hozott izgalmat a műsorban, ugyanis egy hatalmas képet kínált a kereskedőknek, akiknek azt is elárulta, mit tud a festményről.

Különböző galériákban vannak festményei, nem feltétlenül ilyen nagyok, de sok alkotása van. […] Nekem nagyon tetszik, mert az egész életemet ez a figurális világ határozta meg, azóta gyűjtök Tóth Ernő képeket. Kicsi a lakásom, ez egy nagyobb helyet igényel, hogy meglegyen a szépsége" – indokolta a hölgy a műtárgy eladásának okát, és azt is elárulta, a pénzt a lakásának a felújítására szánja.

Nagyházi Lőrinc itt vette át a szót, és felhívta a tulajdonos figyelmét, hogy ezekkel a mondatokkal alkudott éppen maga ellen. Mivel nagy a kép, nehéz eladni, mert hatalmas hely szükségeltetik a kiállításához, ezáltal kevesebb esély van rá, hogy egy gyűjtő csapjon le a festményre. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy aránytalanul olcsón fogja eladni, vagy épp ellenkezőleg, nagy összeget kérhet, mert hatalmas a festményt. Lőrinc elsőként kezdte a licitálást százezer forinttal, amit végül minden eddiginél nagyobb licitháborút indított el a Kincsvadászokban.

Kincsvadászok
Ez a festmény indította el a licitháborút / Fotó: TV2

Egyre nagyobb ajánlatokat érkeztek a kereskedőktől

Dr. Katona Szandra húszezerrel, míg Fejes Tamásaki viccesen meg is jegyezte, bár azt szokták mondani, a méret nem lényeg, szerinte pedig lényeg – ötvenezerrel kínált többet Nagyházi Lőrinc ajánlatához képest. Fertőszegi Péter kétszázezret, Molnár Viktor pedig kétszáztízezer forintot ajánlott. Végül Nagyházi kiszállt, a Tankcsapda dobosa emelte kétszáznegyvenezerre, Fertőszegi kétszázötvenezret, Szandra pedig már kétszázhatvanezret ajánlott a tulajdonosnak.

Az izgalmak itt még nem értek véget, ugyanis újra és újra elölről kezdték a licitet, és egymást fejelték meg a jobbnál jobb ajánlattal. Az utolsó szó végül Fejes Tamásé volt, aki háromszázhetvenezer forintért vitte el a hatalmas műtárgyat.





 





Ezeket olvastad már?
Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás