„Nincsenek itt a szüleim” – sírva omlott össze az esküvőjén a TV2 sztárja – videó

A TV2 új sztárja nem bírta visszatartani a könnyeit.Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.03.21.
Módosítva: 2024.03.21.
Házasság első látásra sírás esküvő videó

Mint ahogy arról már a Metropol írt, március 18-án elstartolt a TV2 új realityje, a Házasság első látásra, a párkereső műsorban 6 szingli nő és 6 szingli férfi próbálja megtalálni azt, akit neki szánt a sors.

Házasság első látásra, Bog i
Bogi nem bírta visszatartani a könnyeit – Fotó: TV2

Mindenki, aki jelentkezett a műsorba, már sokat csalódott, ezrét úgy döntöttek, hogy részt vesznek ebben az egyedülálló kísérletben. Az egyik friss aránál, Boginál pedig már el is tört a mécses, sírva mondta el a násznépnek, hogy szülei nincsenek ott az esküvőn.

A gyönyörű menyasszonynál akkor tört el a mécses, amikor a gyűrűk felhúzása után következett a szülők köszöntése, Bogi anyukája és apukája azonban nem volt jelen, ezért az ő részéről ez kimaradt. A könnyeivel küszködő nő azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és maga mondott egy beszédet.

Nincsenek itt a szüleim, mert ők nem akarnak szerepelni, és én ezt teljesen tiszteletben tartom. De ők a legcsodálatosabb dolog, ami történt valaha velem az életemben, és nélkülük nem lennék. Nagyon-nagyon szeretem őket, tényleg rettenetesen, még akkor is, ha ezt nem mindig érzik. És ha csak fele ilyen jó szülő leszek valaha, nagyon boldog leszek. Úgyhogy nagy tapsot a szüleimnek, mert tökéleteset teremtettek

– mondta zokogva Bogi. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás