„Mi van?! Ne idegesítsél!” – Kamerák előtt akadt ki a TV2 új sztárja

Március 18-án hétfőn elindult a TV2 új társkereső reality-je. A Házasság első látásra szereplői arra vállalkoztak, hogy először az esküvőn találkoznak jövendőbelijükkel, akit szakértők választanak ki számukra. Ezzel nézett szembe Hilda is az első adásban, ám nem minden úgy alakult, ahogy azt ő elképzelte.Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.03.19.
Hilda Házasság első látásra esküvő csalódás Laci

Az új társkereső valóságshow, a Házasság első látásra szakértői igyekeznek a lehető legjobban összeállítani a párokat a két fél külső és belső igényei alapján tudományos alapon.

Házasság első látásra
Lesz Házasság első látásra? (Fotó: TV2)

Góbi Hilda számára Brem László küzdősportoktatót szemelték ki a műsor szakértői, aki láthatóan nagyon megörült, hiszen épp olyan menyasszonyt képzelt magának, mint amilyen Hilda is.

Dekoratív nő lesz a feleségem, nagyon boldog vagyok

nyilatkozta, amint meglátta.

A férfi külsejét illetően azonban már a menyasszony családja is megjegyezte, hogy Lacinak talán rövidebbre kellett volna vágatnia a szakállát, de ettől függetlenül elképzelhetőnek tartották, hogy Hildának tetszeni fog. A lány azonban nem volt felhőtlenül boldog jövendőbelije láttán.

José Armandót szerettem volna, nem Szulejmánt

jelentette ki.

Hilda
Hilda vajon kimondja a boldogító igent? (Fotó: TV2)

Az pedig, hogy megtudta, hogy Lacinak már van gyereke és Kecskeméten él, csak tovább rontott a helyzeten. Hildának szinte az arcára fagyott a mosoly, és egyértelműen látszott, hogy nincs elragadtatva a helyzettől.

Mi van?! Ne idegesítsél! De te ott is élsz amúgy?

kérdezte a döbbent ara, miután az oltár előtt állva megtudta, hogy vőlegénye nem budapesti.

Lesz Házasság első látásra?

Ezek után a leendő feleség már csak a fejét fogva és szemforgatva hallgatta az anyakönyvvezető szavait és idegesen pillantgatott körbe.

Úgy látszik, Laci nem az a „kellemes negyvenes”, akire Hilda várt, így kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e házasság, és igent mond-e vagy faképnél hagyja az oltár előtt Lacit.

Az esküvő végkimenetele csak a következő részből derül ki, de szerencsére a nézőknek csak kedd estig kell várniuk a Házasság első látásra második adására, ami emellett más izgalmakat is tartogat.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás