Szívszorító hír érkezett III. Károly királyról





Az ötunokás nagypapát egy rövid látogatás erejéig még az Amerikai Egyesült Államokban élő Harry herceg is felkereste.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.28.
Harry III Károly Lilibet

Két fia, Vilmos és Harry révén III. Károly király öt gyermek – három fiú és két lány – büszke nagypapája. Azonban mint kiderült, a rákban szenvedő Károlynak szinte semmilyen kapcsolata nincs két fiatalabb unokájával, Archie-val és Lilibettel – írja a Mirror.

 

Robert Jobson szakértő a Hulura érkező, Harry herceg küldetése: Élet, család és az Invictus Game című dokumentumfilmben arról beszélt, hogy a távolság miatt a két kisgyerek és III. Károly között nincsen érzelmi kapcsolat, Lilibettel szinte nem is találkozott. Meghan Markle 2022 óta, a néhai II. Erzsébet jubileumi ünnepsége óta nem vitte el az Egyesült Királyságba a gyerekeket, és III. Károly sem tud túl gyakran elutazni a házaspárhoz az Amerikai Egyesült Államokba, részben a megromlott viszonyuknak köszönhetően is. Így viszont a gyerekek csak a tévében láthatják a nagypapájukat, nincsenek vele közös emlékeik, és Jobson szerint kicsi az esély arra, hogy ez az állapot a közeljövőben megváltozna.

A szakértő szerint mindkét félnek tennie kéne lépéseket, ha azt szeretnék, hogy Archie és Lilibet megismerhesse a nagypapájukat, akinek Vilmos három gyermekével gyakran van közös programja, a palotai pletykák szerint György, Sarolta és Lajos nagyon szeretik a királyt. Viszont Károlynál nemrégiben rákot diagnosztizáltak – a típusát még nem hozták nyilvánosságra –, így tovább csökken az esély, hogy a király mostanában elhagyná a kontinenst annak érdekében, hogy közelebből is megismerje fiatalabb unokáit. Harry herceg ugyan felkereste a műtétje után az édesapját, de Meghan és a gyerekek nem kísérték el.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás