Szabó András Csuti: „Otthon a nő a főnök”





Bevallotta: Csuti a válásukkor kilenc számjegyű összeget adott Kulcsár Edinának. Szabó András mesélt a gyermekeivel való különleges kapcsolatáról.



Megosztás
Szerző: H. Á.
Létrehozva: 2024.02.26.
Módosítva: 2024.02.26.
Szabó András apuka gyermek Csuti

Szabó András Csuti volt legutóbb a vendége Hajdú Péternek, a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban. A kicsivel több mint kétórás beszélgetés során sok minden napvilágot látott Csutiról, mint például az, hogy kilenc számjegyű összeget adott Kulcsár Edinának a válásukkor. Azonban a sok érdekes történet között a legkülönlegesebb mégis az volt, ahogy a gyermekeiről és a nőkről vélekedett az üzletember.

Szabó András Csuti
Szabó András Csuti elmondta, ki élete nője (Fotó: Bánkúti Sándor)

Csuti élete nője a lánya

Hajdú Peti megmutatott egy aranyos képet Csutiról és a lányáról az apukának, aki elérzékenyülten mesélt a gyermekeivel való kapcsolatáról.

Hát igen, a kislányom az a nő az életemben, akinek bármit. De tényleg bármit. Nyilván elképesztően nehéz, amikor Medoxszal ketten vannak ott, hogy egyszerre tudjál mind a kettejükkel érdemben foglalkozni. Már a játékoknál azon megy a vita, hogy ki legyen apával, és ezt le szokták kő-papír-ollózni. Meg kellett tanulnom bevonni őket egyszerre a programba, hogy ugyanúgy kapjanak belőlemmondta Csuti, aki úgy véli, így mindkét gyermekének személyiségéhez tud alkalmazkodni, ugyanis amíg Medoxszal fiúsabb dolgokat csinál, nem okoz neki problémát Ninával lányos dolgokkal foglalkozni.

Otthon a nő a főnök

Csuti elmondta, hogy érzékeli a lányán, hogy tudja, ő a nő, és neki tényleg bármit szabad, ami még talán az apuka számára komfortzónán kívüli lenne, mint például a pillangóhajtogatás.

A férfiak sokszor gondolhatják azt, hogy ők irányítanak egy kapcsolatban, de szerintem álszentség ezt állítani. Szerintem otthon a nő a főnök. Mert ha ott nem stimmel valami, akkor véged van – jegyezte meg az üzletember, aki szerint egy férfinak a szerepe nem az irányításban mutatkozik meg.





 





Ezeket olvastad már?
Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás