Csuti egymilliárd forintot gyűjt összefogással Ádinnak: „Egy évünk van megmenteni”





Nem az első eset, hogy az üzletember apuka egy jó ügy mellé áll. Csuti közös összefogással szeretné megmenteni azt a 3 éves kisfiút, aki Duchenne-féle izomdystrophiában szenved és génterápiára van szüksége. Ehhez azonban egymilliárd forintot kell összegyűjteni…



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.02.24.
Szabó András Csuti kisgyermek segítség nyújtás betegség

Szabó András Csuti egy kisfiú életének megmentésén dolgozik. Az Instagram-oldalán tett közzé egy felvételt, amelyen az a kisgyermek látható az édesanyjával, aki Duchenne-féle izomdystrophiában szenved. Ádin betegsége miatt néhány éven belül se mozogni, se lélegezni nem fog tudni, de esélyt jelenthet számára egy nemrég engedélyezett génterápia. Egy egyszeri infúziós kezelésről van szó, ami megállítja az állapotromlást, de emiatt az idő kulcsfontosságú tényező.

Csuti
Csuti szerint nem reménytelen az ügy, hiszen Magyarországon már több hasonló sikertörténettel találkozhattunk. (Fotó: Bánkúti Sándor)

Csuti minden követ megmozgat, hogy segítsen

A kezelésre a gyermek ötéves kora előtt kellene, hogy sor kerüljön, ezért körülbelül egy éve maradt a családnak. A kezelés nagyon drága, egymilliárd forintba kerül, jelenleg ebből 80 millió gyűlt össze. Az idő szorít, ezért gyorsan kell cselekedni. Nem reménytelen az ügy, hiszen Magyarországon nem egy olyan sikertörténettel találkozhattunk, ami egy ártatlan gyermek életét mentette meg. Csuti a Metropolnak mesélte el, hogy Ádin története megérintette, és nem volt kérdés számára, hogy segítsen, és minden követ megmozgasson a siker érdekében.

Belegondolni is szörnyű, min mehetnek keresztül a szülei. Nagyon nehéz erről beszélni. Onnantól kezdve, hogy szülővé válsz, ideális esetben megváltozik minden preferencia az életedben. Ha létezik rangsor, akkor annak a legalján vagy.

Minden nap azzal szembesülni, hogy nem várod, hogy múljanak a percek, nem akarod, hogy teljenek az órák és nem várod a holnapot, mert tudod, minden egyes perccel, órával, nappal közelebb lehetsz ahhoz, hogy nem tudod megmenteni a gyermeked életét, borzalmas érzés lehet kezdte lapunknak az üzletember.

Azért tartottam fontosnak hangsúlyozni, hogy egy évünk van megmenteni Ádint, mert bár jelenleg stagnál az állapota, ötéves korában elkezd romlani az állapota, ami már visszafordíthatatlan

mondta.

Csuti és Ádin
Csuti és Ádin időközben összebarátkoztak. (Fotó: Szabó András Csuti)

Van remény, már 80 millió forint jött össze

Csuti szerint az is óriási segítség, ha megosztják a felhívását, de reméli, hogy sokan anyagi segítséget is nyújtanak a családnak.

Tegnap Vajna Timi üzent nekem, hogy látta a videót és mivel ő sok ügy mellé állt már, jelezte, a kapcsolatrendszerét felhasználva segíteni fog, ha jól tudom, már egy bizonyos összeggel hozzá is járult az ügyhöz. 

Van remény, mert az elmúlt 30 órában összességében többmillió forint folyt be az alapítvány számlájára.

Bízom benne, hogy ez az egy év elegendő lesz arra, hogy összeszedjük a pénzt mondta a kétgyermekes apuka, aki szerint a social media-t nem csak reklámokra, hanem ilyen nemes célokra is használni kell.

Úgy gondolom, kutya kötelessége lenne mindenkinek – aki az átlagtól nagyobb elérést tud biztosítani

be kell állni jó ügyek támogatása mellé.

Szerintem igazán nemes gesztus valaki életét megmenteni. Mivel nem vagyok orvos, csak így tudom ezt megtenni. 

Ezek azok a dolgok, amik által majd elgondolkodik az ember, mi is volt a földi létezésének a szerepe. Annál jobb tett nem létezik, hogy segítesz egy szülőn és a gyermekén, hogy tovább tudjanak együtt családként létezni” – fűzte hozzá.

Ha segíteni szeretne, itt teheti meg:

Együtt Ádin Kezét Fogva Alapítvány

Számlaszám: 10403428-50527076-84681003

IBAN: HU18 1040 3428 5052 7076 8468 1003

BIC (SWIFT): OKHB HUHB





 





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás