Ismét színészi babérokra tör Meghan Markle? Megdöbbentő dolgot mondott a szakértő





A szakértő szerint komoly oka lehet annak, ha a sussexi hercegné visszatér az eredeti szakmájához.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.02.06.
Módosítva: 2024.02.06.
Meghan Markle színjátszás királyi család visszatérés

Mielőtt megismerkedett volna Harry herceggel, Meghan Markle színésznőként tevékenykedett: az áttörést akkor érte el, amikor szerepet kapott a Briliáns elmék (Suits) című sorozatban, amely 2011 és 2019 között futott. A szériában hét évadon keresztül alakította Rachel Zane karakterét, majd 2018-ban távozott, és – a királyi családhoz csatlakozva – Nagy-Britanniába költözött. 

Meghan Markle
Meghan Markle/Fotó: AFP

A hírek szerint Meghan –  aki Harryvel együtt még 2020-ban távozott a királyi családból, és Amerikában telepedett le – már egy ideje azt fontolgatja, visszatér eredeti hivatásához. Az ezzel kapcsolatos pletykákat tovább erősítette az, amikor bejelentették, folytatás készül a Briliáns elmékhez. Egy PR-szakértő, Laura Perkes is megszólalt a híresztelések kapcsán, és a Daily Expressnek elárulta, amennyiben a sussexi hercegné valóban újra színjátszásra adja a fejét, annak nem a hírnév hajhászása lesz a legfőbb célja.

A Briliáns elmék előtt nem sokan hallottak Meghan Markle-ről, ám a Harry herceggel való kapcsolata jelentősen hozzájárult hírneve rohamos növekedéséhez. A színészethez való visszatérés megnyugtatná őt, hiszen ismerős környezetben lenne olyan emberekkel, akik látni akarják, amint sikereket ér el

– magyarázta el a szakértő. Hozzátette, ez egyben segítene Meghannek abban is, hogy helyreállítsa a megítélését, amely jelentős csorbát szenvedett, mióta Harryvel már nem aktív tagjai a királyi családnak, majd a sorozatos, botrányos kijelentéseikkel hívták fel magukra a figyelmet. Ennek révén egyfelől jelentős profithoz jutottak, másfelől viszont jelentős csorbát szenvedett a hírnevük.

Nem minden hírverés jó hírverés, de ha Meghan ismét be tud törni Hollywoodba, akkor úgy gondolom, a szerencséje megfordulhat, és újjáépítheti a jelenleg romokban álló hírnevét

– tette hozzá Laura Perkes.

 





 





Ezeket olvastad már?
Ki lesz a következő nemzet színésze? Már hallani az első neveket, akik esélyesek

Ki lesz a következő nemzet színésze? Már hallani az első neveket, akik esélyesek

Agárdi Szilvi elárulja a titkot: így jön le vakon a lépcsőn

Agárdi Szilvi elárulja a titkot: így jön le vakon a lépcsőn

Nótár Mary harmadszor is Fonogram díjas – Az énekesnő meglepő titkokat árult el

Nótár Mary harmadszor is Fonogram díjas – Az énekesnő meglepő titkokat árult el

Gyászol Kerényi Miklós Máté

Gyászol Kerényi Miklós Máté

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás