Amerikában tartott beszédet Harry herceg, most mindenki a pokolba kívánja





Nem ilyen beszédre számítottak a tékozló hercegtől.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.02.10.
Harry herceg Károly király kínos nfl amerikai foci

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, III. Károly hercegnél hétfőn rákot diagnosztizáltak az orvosai. A hír hallatára Harry herceg azonnal repülőre pattant, és hazatért egy rövid időre – egészen pontosan 45 percre –, hogy meglátogassa nagybeteg édesapját. A találkozás után azonban szaladt is haza Amerikába, hogy nehogy véletlen össze kelljen futnia a testvérével, Vilmos herceggel, akivel mélyponton van a kapcsolatuk. Emellett mint kiderült, egy NFL (profi amerikai foci liga) -díjátadóra volt hivatalos Harry, ahol beszédet kellett mondania. A szavai nem nyerték el a publikum tetszését.

Le prince Harry, duc de Sussex, s'est moqué de lui-même dans une vidéo pour la 17ème soirée caritative Stand Up For Heroes
Valószínűleg egy brit herceget többet nem fognak egy amerikai sportról szóló rendezvényre díszvendégnek hívni az eset után /Fotó: JLPPA / Bestimage / NORTHFOTO

Az első meglepetés akkor érte a közönséget, amikor kiderült, hogy egy szót sem fog szólni a nyitóbeszédében az édesapja állapotáról, vagy az érzéseiről, azonban ez még nem volt minden. A második sokk akkor érte a hallgatóságot, amikor az amerikai foci történelmén viccelődve megjegyezte a herceg, hogy valószínűleg az angol rögbi szabályait lopták el az amerikaiak – idézte a herceget a DailyMail.

Az Egyesült Államok ellopta tőlünk a rögbit, és a magáévá tette

– kezdte beszédét viccelődve a herceg, azonban nem igazán nevetett rajta a profi amerikaifutball-rajongó közönség. A kínos hallgatás ellenére folytatta a sztoriját, amelyben azt ecsetelte, hogy hogyan születhetett a rögbiből az amerikai foci:

Ahelyett, hogy hátrafelé passzolnánk, csak előre passzolunk. Miért nem viselhetnénk lábszárvédőt és sisakot? Persze van támadás meg védekezés, ennek van is értelme, de miért ne fújhatnánk egyet 15 másodpercenként? És tudod mit, legyen 10 hónap helyett, 18 hetes egy szezon. Zseniális.

 Az ironikus beszéd után már Harry is érezte, hogy nem igazán a humoráért hívták el ide, ezért gyorsan leszögezte, hogy csak viccelt, és gratulált a díjazottaknak.

A viccet félretéve, a pályán és azon kívül is, amit csináltok, az igazán figyelemre méltó. Példaképek vagytok milliók számára. Ez a legmagasabb kitüntetés, ami a közösséged szolgálatáért jár, és ez most egy különleges embernek jár, aki előtt emelem kalapom

 – zárta sorait a herceg. 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás