Nocsak: Brunner Márta együtt él az exférjével





Bár közel egy éve elvált, még mindig egy fedél alatt él volt férjével a színésznő. A közös farmjuk igazgatása mellett Brunner Márta folyamatosan játszik, de van, amitől nem tud elszakadni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.03.
Brunner Márta válás férje lovastanya

Saját bevallása szerint nincs sok változás a hétköznapjaiban, mégis hihetetlenül elfoglalt, „kettős életet él” a színésznő. Brunner Márta tavaly a Jövendölés című darabbal megjárta Kanadát, majd itthon turnéztak, utána következtek a novemberi bemutatója próbái, és nem volt megállás, máris egy januári premierre kezdett készülni. Emellett egy lovastanya ügyes-bajos dolgaival is foglalkoznia kell.

Brunner Márta, hot anyag, archív
Brunner Márta számára a természet lételem (Fotó: Szabolcs László / Hot Magazin)

„Elég sűrű volt az elmúlt időszak, örültem, ha egyáltalán Tücsök lovammal tudtam foglalkozni, vagy lovagolni egy kicsit” – kezdte a színésznő a hot! magazinnak. „Akár próbálunk, akár előadás van, este tízkor, amikor hazaérek, azért már nem állok neki lovagolni, de a kutyáimmal akár akkor is elmegyek sétálni. Persze megnézem a lovakat is, hogy rendben vannak-e.”

A pörgős téli évad alatt Brunner Márta jóval kevesebb időt tudott tölteni szeretett farmjukon, mint amennyit az ottani munka megkíván. Ezért a napi ügyek nagy részét a volt férje, Ács Bálint zenész intézte, akivel a tavaly márciusi válás ellenére a mai napig egy fedél alatt élnek.

„Együtt dolgozunk és irányítjuk a farmot, mindig is jó munkakapcsolat volt közöttünk.

A magánéletünket illetően mindent megbeszéltünk, helyükre kerültek a dolgok

árulta el a részleteket Márta, aki megemlítette, hogy azért ez még nem a legjobb állapot. „Nyilván mindkettőnknek az a vágya, hogy külön élhessünk a farm közelében, hogy mindenkinek meglegyen a magánszférája” – folytatta. „De nem amerikai színészek meg zenészek vagyunk, hogy csak úgy megvegyük a szomszéd házakat! Addig viszont békésen élünk ebben a helyzetben.

Brunner Márta, hot anyag, archív
Ács Bálinttal tavaly tavasszal váltak el (Fotó: Hot! Magazin)

Brunner Márta számára a vidéki életmód valódi szenvedély

„A pályám, a színház, minden az állatok körül forog. Ez nálam genetika. Apám is ilyen volt, édesanyám is nagyon szereti. Én a természet és az állatok közelsége nélkül nem tudnék életben maradni – mondta lelkesen. „De nyilván nagyon fontos a színház, ebben a kettősségben igyekszem egyensúlyt tartani, mert nagyon boldog vagyok, amikor játszani megyek akár vidékre is, de közben izgatottan várom, hogy hazaérjek, és lóra ülhessek.”

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás