Csak pislognak a rajongók: még el sem vált, máris férjhez megy a Trónok harca sztárja?





Egy méregdrága gyémántgyűrűt visel a gyűrűsujján a 27 éves színésznő, miközben a válását még ki sem mondták.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.14.
gyűrű Sophie Turner

Bombaként robbant múlt szeptemberben a hír, hogy négy év házasság után válik a kétgyermekes sztárpár, Sophie Turner és Joe Jonas. A színésznő és az énekes is új párra talált már, azonban a jelek szerint a Trónok harca egykori Sansája már hamarosan férjhez is megy új kedveséhez, a brit arisztokrata Peregrine Pearsonhoz – írja a Daily Mail.

A találgatásokra Turner új gyűrűje adott okot, amelyet a Heathrow reptéren szúrtak ki az élesszemű rajongók a színésznő bal gyűrűsujján: a gyémántékszer ugyanis kifejezetten jegygyűrűnek tűnik. A sztár egyelőre nem erősítette meg az eljegyzés hírét, de a bennfentesek szerint nem véletlen az időzítés: Jonast egy nappal korábban kapták lencsevégre új barátnőjével, az egykori szépségkirálynő Stormi Bree-vel egy romantikus aspeni síelésen.

Ugyan a színésznő és az énekes is azt állította, szeretnék békés körülmények között lebonyolítani a válást, a szakítás bejelentése óta egyfajta versengésbe kezdtek, hogy ki találja meg előbb a boldogságot egy új partner oldalán.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás