Megtörte a csendet a Jonas Brothers énekese: „Kemény hét volt ez” - Videó!





A 34 éves énekes először szólalt meg arról, hogy párkapcsolata véget ért.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.09.11.
válás párkapcsolat

Mindenkit sokkolt a hír, hogy Joe Jonas és Sophie Turner házassága zátonyra futott. Úgy tudni, hogy a Jonas Brothers énekese és a színésznő kapcsolata már jó ideje megromlott, de sokáig csak a szemfüles rajongók vették észre, hogy valami nincs rendben a sztárpár között.

joe jonas, sophie turner
Joe Jonas a koncertjén beszélt a válásáról Fotó: Instagram/@sophiet

Végül szeptember elején vált hivatalossá, hogy Joe Jonas és Sophie Turner válik

A bejelentés után a rajongók egyből elkezdték találgatni, hogy mi vezethetett idáig a sztárpárnál. Egyes pletykák szerint a válás amiatt következett be, mert a színésznő többet akart volna bulizni, míg az énekes inkább otthon szeretett volna maradni. Egy másik szóbeszéd szerint kapcsolatuk végét Joe Jonas okozta, aki egyáltalán nem volt támogató a feleségével szemben és nem akart vele nyilvános eseményekre járni második gyermekük megszületése után.

A sztárpáros egészen idáig nem akart nyilatkozni a válásukkal kapcsolatban, a rajongókat pedig arra kérték, hogy tartsák tiszteletben a kérésüket leginkább a gyerekeik miatt. Azonban Joe Jonas megtörte a csendet és a legutóbbi Los Angeles-i koncertjén szót ejtett a házassága végéről.

Kemény hét volt ez. Csak azt szeretném mondani, hacsak nem az én számból hallatok valamint, ne higgyétek el. Köszönöm mindenkinek a szeretet és a támogatást. Én is a családom szeretünk titeket

- mondta az énekes, akit a TMZ idézett.

@accesshollywood #JoeJonas addressed all the reports surrounding his divorce from #SophieTurner during the #JonasBrothers ♬ original sound - Access Hollywood




 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás