Lehull a lepel: bulimánia miatt válik a fiatal sztárpár!





Négy év házasság után szakított az énekes és a színésznő, de két kislányukat közösen fogják felnevelni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.09.09.
nyilatkozat Sophie Turner

Váratlanul érte a celebvilágot a hír, miszerint Joe Jonas és Sophie Turner négy év házasság után külön utakon folytatja. A pár kisebbik lánya idén júliusban született meg, de a kapcsolatot a kisbaba érkezése sem tudta megmenteni - írja a Mirror.

A friss szivárogtatások szerint a szerelem felszívódásáért a válókeresetet benyújtó férj, a Jonas Brothers énekese volt a felelős, miután egyáltalán nem volt támogató a feleségével szemben. A pletykák szerint Turnert szülés utáni depressziót idéző tünetek kínozták a második gyermek születése után, nem akart nyilvános eseményekre járni, a házukat sem szívesen hagyta el. Jonas azonban ragaszkodott a Trónok harca színésznője megjelenéséhez, egy ünnepségen viszont már össze is vesztek, mert Turner nagyon rosszul érezte magát, és ezt nem is rejtette véka alá.

Korábbi beszámolók viszont épp ennek az ellenkezőjéről szóltak: akkor még arról pletykáltak, hogy Turner volt az, aki túl sokat bulizott, míg a férje inkább otthon, meghitt családi körben töltötte volna a szabadidejüket, és a pár ezen többször is összeveszett.

Jonas és Turner ugyanazt a nyilatkozatot jelentette meg Instagram-oldalán, amelyben megerősítik a pletykákat, miszerint elválnak.

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás