Fájdalmas titkot árult el Liptai Claudia a 4 éve elhunyt Gesztesi Károlyról





Liptai Claudia máig gyászolja egykori szerelmét.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.04.
Módosítva: 2024.01.04.
titok Gesztesi Károly liptai claudia

Gesztesi Károly és Liptai Claudia 2006 és 2009 között voltak házasok, egy közös gyermekük született. A válásuk után is nagyon jó kapcsolatot ápoltak, részesei voltak egymás életének. A színész sajnos 2020. január 4-én, 56 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt, egykori felesége pedig azóta is fájó szívvel gyászolja őt.

Gesztesi Károly Fotó: Máté Krisztián

Ma van Gesztesi Károly halálának 4. évfordulója, ilyenkor még inkább hiányzik a rajongóinak a fantasztikus színész, aki Shreknek is a hangját kölcsönözte annak idején. Liptai Claudia megosztott róla még 2022-ben egy mondhatni fájdalmas, de egyben valamilyen szinten mókás titkot, amit a közönség tagjai közül valószínűleg senki sem sejtett:

Nem tudott megjegyezni szövegeket. Egyszerűen annyira félt a szövegtől – tehát megtudta, csak félt –, hogy mindig kitalált valamit, hogy valahogyan a szöveg ott legyen.

Liptai Claudia arról is mesélt, hogy volt olyan eset, amikor Gesztesi Károly egy kollégája hátára ragasztotta a szöveget, és olyan is történt, mikor a leveses tányérjában volt – utóbbi egészen addig működött, amíg az egyik kellékes bele nem öntött abba a tányérba egy kis levest, ezzel nem kis gondot okozva a színésznek.

Itt lehet meghallgatni Liptai Claudia visszaemlékezését:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás