Vasárnap lenne 60 éves: Így néz ki Gesztesi Károly sírja – Fotó





A Bors munkatársa kint járt a budakalászi temetőben.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.04.15.
gesztesi károly születésnap sír

Nehéz hétvége elé néz Gesztesi Károly családja és szerettei, a 2020. január 4-én elhunyt színész ugyanis április 16-án, vasárnap lenne 60 éves. Vélhetően egy nagy bulival ünnepelne a szerettei körében, erre azonban sajnos már nem kerülhet sor.

Fotó: Facebook

Mint ismert, Gesztesi azon a hideg, januári szombaton épp egy vidéki fellépésre tartott, amikor Budapest belvárosában, egészen pontosan a Ferdinánd hídnál rosszul lett fekete autója volánja mögött. Annyi ereje még volt, hogy félrehúzódjon. A kiérkező mentők 50 percen keresztül próbálták újraéleszteni, de életét már nem tudták megmenteni.

 

Molnár Anikó és a sírbotrány

 

Gesztesit a budakalászi temetőben helyezték végső nyugalomra, síremléke pont egykori otthonára néz. Ahogy arról a Ripost két éve beszámolt, még egy valóságos sírbotrány is kitört a nyughely miatt, az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó ugyanis egy barátnőjével magánakciót szervezett, aminek az volt a lényege, hogy rendbe tegyék kicsit a sírt. Ez persze kiverte a biztosítékot Gesztesi családjánál!

„Egy barátnőm jár ki abba a temetőbe, és mesélte, hogy milyen elhanyagolt a sír. Azt mondta, nem bírja tovább nézni, visz rá friss virágot, én pedig megkérdeztem, hogy mehetek-e vele, hiszen én is – ahogy az országban sokan – nagyon szerettem Gesztesit. Vittünk virágot, műanyag vázát a félbevágott PET-palack helyett, és elhelyeztünk egy mécsest is. Nem posztoltam erről a közösségi oldalaimon, a barátnőm viszont igen, és bejelölt engem. Így kerültem én a képbe. Most pedig ott tartunk, hogy engem akarnak beperelni”

– nyilatkozta annak idején Anikó.

Egy családhoz közeli barát viszont akkor azt mondta a Borsnak, hogy okkal nem készült még el a Gesztesi emlékéhez méltó síremlék. Meg kell várni ugyanis, hogy a föld eléggé megsüllyedjen, ami egy évig is eltarthat.

 

Bibliai idézet áll a sírkövön

 

A legnemesebb, barna-fekete színű gránitból készült el 2021 nyarán a színész végső síremléke, ami nem hivalkodó, de mindenképp méltó Gesztesi emlékéhez és szakmai nagyságához. A feliratra a színész nevét és születésének, illetve halálának évszámát írták rá, alá pedig egy aranyszínű bibliai idézetet véstek.

„Megelevenít minket két nap múlva, a harmadik napon feltámaszt bennünket és élni fogunk ő előtte”

olvasható a sírkövön.

Gránitból készült Gesztesi sírköve Fotó: Végh István / Bors

A Bors munkatársa péntek délelőtt kint járt a temetőben, hogy megnézzék, milyen állapotban van most a sír. A képeken is jól látszik, hogy bár rendszeresen gondozzák, nem borítják virágok, koszorúk és mécsesek, de könnyen lehet, hogy vasárnap ez megváltozik a születésnap miatt.





 





Ezeket olvastad már?
Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Eláll a lélegzet: Bikiniben végzi a fekve nyomást a Fehér Lótusz szexi sztárja

Eláll a lélegzet: Bikiniben végzi a fekve nyomást a Fehér Lótusz szexi sztárja

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

„Billents engem fenékbe!” – meglepő dolgot kért Oszvald Marika T. Danny-től

„Billents engem fenékbe!” – meglepő dolgot kért Oszvald Marika T. Danny-től

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás