Kulcsár Edinának szegezték a kérdést: „Neki nem gáz, hogy a megítélése mélyrepülésben van?”





Kulcsár Edina nemrég még rajongott híresség volt, az elmúlt hónapokban azonban egyre elhatalmasodnak a negatív kommentek, sokak szerint mélyrepülésbe kezdett.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.01.11.
Módosítva: 2024.01.11.
Kulcsár Edina reality népszerűség

Az egyik legmegosztóbb celebbé vált az elmúlt években Kulcsár Edina. Sokan úgy vélik, a 2013-as Miss World Hungary lejtőre került…

Kulcsár Edina és G.w.M
Kulcsár Edina megítélése egyre rosszabb: sokak szerint mélyrepülésbe kezdett, mióta G.w.M párja
 Fotó: Instagram

Mélyrepülés, így jellemzik Kulcsár Edina népszerűségét

Kulcsár Edinának nemrég még sokkal-sokkal több csodálója volt, mint kritikusa. Csinos, kedves, vagány nőnek tartották, házasságát Csutival pedig idillinek látták. Fiatalon lett kétgyermekes anyuka, a közvélemény pedig odavolt attól, hogy milyen szeretettel bánik a kis Medoxszal és Ninával. Ám valami megváltozott nemrég.

Edina pillanatok alatt ugrott át a Csutival való stabilnak tűnő házasságából egy vad kalandba. Még ki sem mondták a válásukat, mikor színt vallott: beleszeretett a nála jóval fiatalabb, feltörekvő rapperbe, G.w.M-be. Épp csak leülepedett a kapcsolatuk híre, mikor már születendő gyermekükről adtak hírt. Látva a rohamtempót a közvélemény egyre rosszabb véleménnyel volt róla, s úgy fest, tudta tetézni.

Edina is érzékelte a negatív kommentek hadát, így egy újításhoz folyamodott. Egy zárt közösséget hozott létre a rajongóknak, ahol a követők csak hangulatjelekkel reagálhattak a kiírásokra, képekre, amiket Edina osztott meg velük. Ezután pedig következett az új platform: fizetős realityt indított a család.

Megcsappant az előfizetők száma

Az első hónapban még rengeteg feliratkozójuk volt, akiknek a száma jelentősen megcsappant a következő hetekre, ráadásul a saját gyártású valóságshow-juk sem hozta meg a remélt szimpátiát, sőt. A negatív kommentek csak szaporodtak, ezúttal Edina anyai kvalitásait is megkérdőjelezték, hiszen látszólag teljesen megfelejtkezett két nagyobb gyermekéről, a kisebbnek pedig nem biztosít túl nyugodt babakort, sokszor az éjszaka közepén ültek autóba a féléves bébivel.

El nem tudom képzelni, mi vezérelheti. Egy háromgyerekes anyukának nem gáz, hogy az emberek rossz anyának tartják (jogosan)? Neki nem megalázó, ahogy G.w.M beszél vele, és országnak-világnak megmutatja? Neki nem gáz, hogy a megítélése mélyrepülésben van? – háborgott egy Reddit-felhasználó, majd így folytatta:

Azt hittem, az influk online élete arról szól, hogy szebbnek, jobbnak mutatják magukat, görcsösen instakompatibilis fotókat csinálnak, szép a házuk, szép a külsejük, full patika a konyha, mindent is meg tudnak csinálni, gyerekekről energiát nem spórolva gondoskodnak, hogy a közvélemény pozitív legyen róluk. Edina meg kb. megmutatja, mennyire rossz anya, kupis nő, nem tudja flottul menedzselni az életét, a férje csak tesped és rinyál meg verbálisan bántalmazza, a házuk randa, a ruhái piacosak... stb. Ebben mi a jó neki? Egyszerűen sehogy se értem.

A kommentelők helyeselve értetlenkedtek. Néhányuk szerint a pénz motiválhatja a kínosnak vélt reality folytatására, ám az elszánt rajongók kiszámolták, hogy bár a feliratkozók és a havidíj számát figyelembe véve az első hónapban egymillió forint felett kaszálhattak, ezután a rá következő hónapokban a leiratkozások miatt ennek csak töredéke folyhat be. 





 





Ezeket olvastad már?
Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás