Így reagált Harry herceg, amikor apja kirúgta őt a windsori kastélyból





Kiderültek, milyen szavakat intézett fiához Károly király.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.01.03.
brit királyi család III. Károly Harry herceg

Csaknem egy év telt el azóta, hogy Harry hercegnek és Meghan Markle-nek örökre búcsút kellett intenie a londoni Frogmore Cottage-nak, amely egykor otthonukként szolgált. Bár házasságkötésük óta a kaliforniai Montecitóban kezdtek új életet, angliai látogatásaik során mindig a királyi birtokon szálltak meg. 

Harry herceg, AFP
Harry az unokáival akarta zsarolni Károly királyt Fotó: AFP

Tavaly azonban pont került ennek a korszaknak a végére, miután a III. Károly fia memoárjának megjelenését követően gyakorlatilag kilakoltatta őket Windsorból. Év végén egy újabb bombasztikus kötet látott napvilágot, Omid Scobie Végjáték című műve, amely szerint Harry érzelmi zsarolással próbálta rábírni a királyt döntése megváltoztatására. 

Nem akarod látni az unokáidat?

– tette fel a kérdést apjának, aki állítólag csak egy bátortalan kijelentéssel válaszolt, miszerint mindig lesz valami hely, ahol megszállhatnak – írja a Mirror.

A sussexi hercegi pár a néhai II. Erzsébet királynő nászajándékaként költözhetett a királyi birtokra, ahol saját költségen újították fel az épületet. Brit sajtóértesülések szerint az új uralkodó az öccsét, András herceget szeretné beköltöztetni a házba.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás