Bodrogi Gyulát meglepte Pásztor Erzsi vallomása





Mindketten Kossuth-díjas színművészek, egy év különbséggel végeztek a Színművészetin, valahogy azonban úgy alakult, hogy még sosem játszottak együtt. Bodrogi Gyula a Metropolnak elárulta, van-e esély arra, hogy valaha még együtt lássa őket a közönség Pásztor Erzsivel.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.01.19.
Pásztor Erzsi színház Bodrogi Gyula

Pár nappal ezelőtt a 10 éves jubileumát ünnepelte a Nyolc nő című darab a Játékszínben, amiben az egyik szerepet a kezdetektől Pásztor Erzsi játssza. A 87 évesen is aktív művésznő az előadás után a Metropolnak elárulta: bár már nincsenek nagy szerepálmai, de van, akivel mindig is szeretett volna együtt játszani. 

Pásztor Erzsi
Pásztor Erzsi mindig szeretett volna Bodrogi Gyulával egy színpadon állni – Fotó: Bors

Bodrogi Gyula: „Ha lenne egy jó darab, szívesen játszanék vele!”

A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Bála-díjas színésznő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának tagja elégedett a pályájával, mert mindent megkapott tőle, amire vágyott. Játszott nagyon sok filmben, népszerű sorozatokban, és több színházban is fantasztikus karakterek bőrébe bújva varázsolta, varázsolja el a mai napig a nézőket. Bodrogi Gyulával egy év különbséggel végeztek a Színművészeti Főiskolán, hasonló pályát is futottak be.

„Ezért is furcsa, hogy Gyulával soha nem játszottunk egy darabban, ezt sokan nem tudják” – mesélte lapunknak a színésznő, hozzátéve, pedig mindig szeretett volna kiváló kollégájával egy darabban szerepelni. 

Amikor megkerestük Bodrogi Gyulát, először hangosan gondolkozni kezdett. 

„A Koldusopera vizsgaelőadásban mindketten benne voltunk, igaz, akkor sem voltunk egyszerre a színpadon” – kezdte a legendás színművész.

Tényleg, most, hogy végiggondoltam, sosem játszottunk egy darabban. Ami nagyon furcsa, nagy ritkaság! Egy évvel alattam járt Erzsike a főiskolára, és ő utána vidéki színházba szerződött, én maradtam Budapesten. Ő egy fantasztikus színésznő és nagyon kedves ember, nagyon jólesik, hogy ezt mondta! Nagyon öregek vagyunk, mármint csak én, ő nem! De tudja mit? Ha lenne egy jó darab, szívesen játszanék vele!

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás