Pásztor Erzsi évtizedes titokról rántotta le a leplet





87 évesen még mindig aktív és még mindig ugyanolyan örömmel áll esténként színpadra a Kossuth-díjas színésznő, mint pályája elején. Pásztor Erzsi a Metropolnak elárulta: bár már nagy színpadi szerepálmai nincsenek, de van valaki, akivel mindig szeretett volna együtt játszani, de még sosem sikerült.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.17.
Módosítva: 2024.01.17.
Pásztor Erzsi titok jubileum

Hosszú percekig állva tapsolta a közönség a Nyolc nő című darab 10 éves jubileumi előadását a Játékszínben a minap. A 87 évesen is varázslatos Pásztor Erzsi szívében különleges helyet foglal el ez az előadás, amiben kolléganőivel mindig megnevettetik a nézőket. 

Pászor Erzsi
Pásztor Erzsi már csak olyan darabban játszik, amiben örömét leli Fotó: Facebook/Játékszín

Pásztor Erzsi: Már csak olyan darabot vállalok, amiben örömöm van!

A ma is roppant népszerű művésznő már sok darabbal ünnepelt jubileumot, de olyan azért nem volt túl sok, amit tíz éven át játszott. 

„Tíz év? Csak úgy elsuhant” – kezdte lapunknak Pásztor Erzsi. 

Érdekes, én mostanában is azt mondom, ha kérdezik, 78 vagyok, pardon, 87. Ilyenkor persze általában azt mondják, nem nézek ki annyinak. Na de ez nem is lényeges, ebben a darabban én a kezdetektől játszom Hernádi Judittal, Erdélyi Timivel, Lévay Vikivel és Zsurzs Katival, a többiek kicserélődtek. Fájó emlék is van, a drága Andai Györgyi is kezdő szereposztásban volt, közös öltözőnk volt, nagyon szerettem, elment. De a darab első sikereinek ő is részese volt!

A Kossuth-díjas művésznő arról is mesélt, hogy milyen összetartó lett a Nyolc nőt alakító nyolc színésznő.

„Pár éve már ugyanabban a szereposztásban játsszuk és minden előadás előtt találkozunk a büfében, mindenki elmondja mi van vele, ez már hozzátartozik. Most meg a 10 éves jubileumi előadás után ittunk alkoholmentes pezsgőt, csak mi magunkban, meg finom szendvicseket ettünk és a Játékszín igazgatójától kaptunk egy-egy gyönyörű virágcsokrot dobozban. Van egyébként egy nagyon vicces sztorim ezzel a darabbal kapcsolatban. Egyik előadás végén, a meghajlásnál a jobb szélen álldogált egy férfi egy nagy csokorral a kezében, Hernádi Juci odalökdösött. Ránéztem a fickóra, aki mondta: Nem magának hoztam, hanem Bánsági Ildikónak. Ildikó ránézett: de hát sosem láttam ezt a férfit. Mai napig nagyot nevetünk, ha felidézzük. Ez egy jutalomjáték nekünk és én már csak olyan darabot vállalok, amiben örömöm van!”

Sosem játszott Bodrogi Gyulával

Pásztor Erzsi és a szintén Kossuth-díjas színész, ketten vannak az országban, akik közel a 90-hez még aktívan játszanak.

„Ezért is furcsa, hogy Gyulával soha nem játszottunk egy darabban, ezt sokan nem tudják!” – árulta el a színésznő lapunknak. 
 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás