Pásztor Erzsi: Édesanyám a háborúban is csodálatos születésnapokat varázsolt!





Végtelen hálát érez Pásztor Erzsi, akit a 87. születésnapján is elhalmoztak virágokkal, ajándékokkal szerettei, kollégái, tisztelői. A Kossuth-díjas művésznő nevetve mondta lapunknak, hogy ennek nagyon örül még akkor is, ha a lakása most olyan, mint egy ravatalozó.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.09.26.
Módosítva: 2023.09.26.
Pásztor Erzsi születésnap színész köszöntés

A mai napig aktív: utazik, jön-megy, és nem utolsósorban még mindig számos darabban játszik Pásztor Erzsi. Pedig a mindig mosolygós színésznő a napokban betöltötte a 87. életévét, és esze ágában sincs otthagyni a színházat, mert úgy érzi, még tud adni az embereknek. A művésznővel többek közt a legszebb, a legemlékezetesebb születésnapjairól beszélgettünk.

Pásztor Erzsi
Elhalmozták szeretettel a 87. születésnapját ünneplő Pásztor Erzsit (Fotó: Bánkúti Sándor / Bors)

Pásztor Erzsit az ország minden tájáról köszöntötték

Bár minden évben sokan köszöntik fel Pásztor Erzsit, a népszerű színésznőt idén is meglepte, hogy tisztelői mennyi ajándékkal halmozták el születésnapján.

„Olyan a lakásom, mint egy ravatalozó, Egerből, Debrecenből, Pécsről, Miskolcról is küldtek virágot, kedves meglepetéseket” – kezdte lapunknak Pásztor Erzsi.

És akkor még nem beszéltem a színházi köszöntésekről, a családomról és a Játékszín igazgatójáról, Bank Tamásról, aki futárnak adta ki magát, úgy hozott hatalmas csokrot. Én meg ott álltam a lakásom ajtajában a kétszáz forinttal, nagyon megtréfált. Amikor megláttam a virággal a kezében, nem estem ki a szerepemből, odaadtam neki a futárnak szánt pénzt, hatalmasat nevettünk. Mert a mosoly az élet, és nem kerül semmibe! A héten két előadásom lesz, utána szabad a hétvége, így lesz időm kipihenni a három napig tartó köszöntéseket!

A közkedvelt művésznővel nosztalgiáztunk is, ahol gyermekkora születésnapi zsúrjai is szóba kerültek.

„Édesanyám fantasztikus nő volt, még a háború nyomorúságos éveiben sem felejtette el a születésnapokat. Volt, hogy a torta egy befőtt volt, és azon osztoztunk többen, mégis ezekre emlékszem a legjobb szívvel! Édesanyám egyébként minden születésnapon pénzt tett a kezembe, azt vittem a templomba virággal együtt, és azt vittem Szent Erzsébetnek, hogy szép életem legyen! Úgy látszik, nem volt hiába, én már nem várok kerek születésnapot. Én ezzel, ami mögöttem van, minden rosszal és jóval együtt elégedett vagyok!





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás