Nagyot fordult vele az élet: Öt éve teljesen megváltozott Tücsi karácsonya





Tücsi fél évtized óta várja gyermeki izgatottsággal a karácsonyt, és jó oka van rá. Az édesanya legújabb Instagram-posztjában fejtette ki, hogy miért is lett számára különlegesebb az ünnep az elmúlt időszakban.



Megosztás
Szerző: Betti
Létrehozva: 2023.12.20.
Tücsi ünnep karácsony Sofron István

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi nagyon igyekszik minden fronton maximálisan teljesíteni: anyaként és feleségként is. Tücsi bár imádja a nyarat, a karácsony közeledtével sem búslakodik. Már az egész otthonát ellepték a karácsonyi díszek, sőt Instagram-oldalát is már jó ideje ez a hangulat járja át.  

Tücsi
Tücsi karácsonya öt éve lett teljes (Fotó: Ripost)

Kislánya a mindene 

Ha jól átböngésszük az egygyermekes édesanya közösségi oldalát, telis-tele van ünnepi tartalommal. Hangulatos közös családi posztokat, anya-lánya fotókat és humoros vagy éppen edukatív ünnepi videókat láthatunk. Mindezek mellett már több vlog keretében is megmutatta karácsonyi készülődésük intim pillanatait. Ezekből a felvételekből kiderült, hogy Tücsi és családja nagyon komolyan veszik az ünnepi dekorálást, együtt csinosítgatják a lakást, csomagolják az ajándékokat, hangolódnak az ünnepre.  

Kétségtelen, hogy minden egyes karácsony igazi csoda lehet a háromtagú családnak, Tücsi legújabb bejegyzése ugyanis arról szólt, hogy számára azóta nyert igazán értelmet az ünnep, amióta kislánya a világra jött.

Az 5. közös karácsonyunkra készülünk, 5 éve várom gyermeki izgatottsággal az ünnepeket, 5 éve megígértem magamnak, hogy Neked minden karácsonyod egy csoda lesz, tele meghittséggel, szeretettel, egymásra figyeléssel és sok-sok nevetéssel

– olvashatjuk bejegyzésében, amihez egy elképesztően édes fotót választott kislányáról, aki éppúgy hasonlít anyukájára, mint apukájára

Tücsi a követőinek is üzent 

Az ember szíve szinte megolvad Tücsi megható sorait olvasva, az édesanya azonban arra is szánt időt, hogy pár sorban emlékeztesse követőit arra, hogy az ünnep nem a tökéletességről szól. Véleménye szerint az fontos igazán, hogy milyen a hangulat a családi ünneplés során, nem pedig az, hogy mennyire tökéletes a dekoráció vagy finom-e egy-egy fogás. 

Én is elviselhetetlenül törekszem minden területen a maximumra, de ne felejtsétek el emlékeztetni magatokat arra, hogy miről is kellene szólnia az év legszebb ünnepének. Ha belegondolsz, akkor gyerekkorodból az érzések maradtak meg igazán, nekem biztosan. Szóval ne foglalkozzatok vele, ha kireped a beijgli, ha nem készül el minden pontosan úgy, ahogy eltervezted, vagy éppen rendelt kaját esztek szenteste. Inkább egy jó rendelt kaja boldog családdal, mintsem a tökéletesen megkomponált este tele feszültséggel!

– írja a műsorvezető.





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás