Súlyos kritika érte Tücsit kihívó szettje miatt, kiakadtak a netezők





Egy kommentelő nem túl finom stílusban fejtette ki, hogy édesanyaként szerinte visszafogottabban kellene öltözködni. Ami ezután történt, arra valószínűleg ő sem számított!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.02.
Tücsi öltözködés beszólás

A bullying, azaz a nyilvános megszégyenítés és zaklatás sajnos a virágkorát éli, és egyelőre még nem született olyan módszer, amivel megfékezhető lenne. Ezúttal Tücsi esett áldozatul, akit egy felhasználó kritizált a Redditen. A poszthoz tartozó fotón az édesanya látható egy áttetsző ruhában, amelyet kifejezetten a fesztiválra tartogatott. A bejegyzés írója szerint nincs rendben, hogy egy anyuka sokat mutató viseletben jelenjen meg egy nyilvános helyenszúrta ki a Bors.

„Családanyaként miért kell ilyen szettben r*banckodni a Soundon???” – tette fel a kérdést Tücsi kritizálója, akivel nem értett egyet a többi netező. A kommentelők ezután egy emberként álltak ki Tücsi mellett.
„Nem felejthetnénk már el végre az ilyen anyuka létére hogy képzeli című mondatokat? Attól, hogy valaki anya lesz, nem szűnik meg nőnek lenni, ha szeretne kicsit dögösködni, akkor tegye, ha nem szeretne, akkor ne tegye. Annyi minden van, amibe bele lehet kötni, de az, hogy valaki fesztiválon kicsit extrább szettet vesz fel, pont nem az” – jegyezte meg egyikük.

„Azért, mert anya, álljon meg a világ??? Vegyen fel mamabugyit meg egy otthonkát mi?” – reagált egy másik kommentelő. A többi netező egyetértett azzal, hogy manapság teljesen természetes, ha egy hölgy nem mond le a nőiességéről csak azért, mert gyereke született.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás