Radics Gigi őszinte vallomása: Ez az én igazi arcom, ez vagyok én!





Hatalmas meglepetéseket tartogatott a Dancing with the Stars ötödik élő adása, Radics Gigi például egy teljesen új oldalát mutatta meg. Olyan érzéki, szexi, buja táncot lejtett partnerével, hogy a zsűrinek és a nézőknek leesett az álla. Lapunknak az adás után a sztáranyuka elárulta: a valóságban ő ilyen, nem olyan ahogy eddig láttuk!



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.11.19.
radics gigi dög szexi

A Dancing with the Stars hatodik élő adásában forró táncok és felfokozott hangulat jellemezte a produkciókat az egyéjszakás kalandok tematikához illően. Radics Gigi mindkét produkciójában olyan átalakuláson ment át, úgy hozta a dög, a vad, a szexi díva szerepet, hogy még Ördög Nóri is elővette a legyezőjét.

Radics Gigi szerint ez a vad, szexi dög az igazi énje Fotó: Markovics Gábor

Radics Gigi: Ez vagyok én!

A korábban mindig visszafogott énekesnő a Metropolnak elmondta: ez a valódi énje. És pont azért vállalta a műsort, hogy megismerjék az emberek. 

„Szerintem most tettük bele a legtöbb energiát, pedig az elmúlt hetekhez képest a leglazábban vettük a felkészülést – kezdte Radics Gigi. – Számunkra mindig az a legfontosabb, hogy az őszinte énünket mutassuk meg a közönségnek! Ez abból fakad, hogy nem igazán vagyunk jók a színészkedésben a hétköznapokban, persze itt a színpadon ma Dávid (a táncpárja) nagyot alakított. Na jó, meg én is, szóval ha színpadról van szó működik, de a hétköznapokban azt szeretnénk mutatni a kedves közönségnek, akik valójában vagyunk.” 

Soha nem mutatta meg eddig ezt az oldalát Radics Gigi Fotó: Markovics Gábor

„Nem Gigi, Gina vagyok”

Azt is elárulta a sztáranyuka, hogy szeretné, ha a valódi Gigit is megismernék az emberek, nem csak azt, aki a színpadon énekel. 

Én azért is mondtam igent erre a műsorra, az volt a legfontosabb célom, hogy megismerjenek az emberek. És szerintem most, ebben az adásban, ebben a két produkcióban sikerült megmutatnom, hogy ki is valójában az az énem, Gina, akit az otthoniak ismernek, a barátok, a család! Ehhez Dávid kellett, hogy ez az énem előtörjön, hogy ilyen kendőzetlenül meg merjek nyilvánulni, mert jó pár éve benne vagyok a szakmában, de nem sikerült még ezt az énemet megmutatni, aki valójában vagyok, ezért végtelenül hálás vagyok neki! Nagyon jó érzés végre úgy létezni a világban, amilyen vagyok! Nem mintha eddig hamis képet mutattam volna, mert a színpadi embernek két énje van, van egy otthoni, meg egy színpadi, de most eljött Gina ideje. Úgyhogy erre én nagyon büszke vagyok, és ha ezek után nekünk kellett volna távoznunk, akkor méltóképpen tettük volna meg!

 





 





Ezeket olvastad már?
Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás