Kórházban kötött ki a TV2 sztárja, infúzióra kötötték a fiatal párt





Szörnyű pillanatokat élt át az Exatlon sztárja és barátnője. Olyan rosszul lettek az afrikai utazásuk során, hogy orvost kellett hívni hozzájuk.



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2023.11.28.
Somhegyi Krisztián utazás Viczián Viki állapot orvos

Több mint egy hete Viczián Viki és az Exatlon sztárja, Somhegyi Krisztián egy álomutazásra indultak Afrika egyik varázslatos szigetére, ahol sajnálatos módon katasztrófába torkolltak az események. A fiatal lány utólag már nevet rajta, de ő is belátta mennyire szerencsétlen nyaralásban volt részük. Bár Viki számított a lánykérésre, erre nem került sor.  Ám nem csak ez rontotta el az álomszerűnek indult nyaralást.

Krisztián nagyon cseles. Azt mondta, azért nem kérte most meg a kezem, mert számítottam volna rá. De meglepetésben így is bőven volt részünk!

– kezdte a Metropolnak a csinos modell. 

Somhegyi Krisztián és Viczián Viki
Viczián Viki és Somhegyi Krisztián hazaértek az utazásból (Fotó: Mate Krisztian)

Négy jó nap után hét nap katasztrófa 

Az első néhány nap csodásan telt a szerelmespárnak, szám szerint az első négy. Egy hosszas szigettúra után kegyetlen rosszullét kapta el mindkettőjüket. Krisztián lázasan, remegve kelt fel az éjszaka közepén, Viki pedig egész este hányt. Azonnal orvos érkezett hozzájuk, aki Viki elmondása szerint sokkot kapott az állapotuk láttán: 

Az orvos konkrétan sokkot kapott mellettem, annyira ki voltam száradva. Rögtön infúzióra kötött, majd három napig feküdtem a szobánkban. Krisztián is mellettem szenvedett, de rajta segített szerencsére pár gyógyszer.

Viki két okot is látott rá, miért lehettek rosszul barátjával:  

Egyik este vacsorázni voltunk és a szomszéd asztalnál nagyon beteg volt egy kisgyerek. Lehet tőle kaptuk el. Viszont arra is gondoltam, hogy romlott gyümölcsöt ettünk a szigettúra alatt.

Az első dominó azonban csak itt dőlt el, ezután sorra következtek a további megrázó események. 

A szerelmespár szörnyű kalandokat is átélt Afrikában (Fotó: Nagy Zoltán)

De mi jöhet még? 

Vikinek a felépülését követően azonnal tönkrement a telefonja a párás időtől. Bár kitette a tűző napra száradni, de így is egy ideig nélkülöznie kellett. Utána beleállt egy tengeri csillag a lábába, amikor először mentek szörfözni Krisztiánnal. Szerencsére nem lett belőle nagyobb probléma, de elmondása szerint szörnyű érzés volt... Ha ez nem lett volna elég, akkor utazásuk végén Viki füle is begyulladt, majd a hazaúton nyoma veszett a bőröndjüknek. 

Svájcban teljesen nyoma veszett a bőröndünknek, és hiába kértünk segítséget, nem igazán kaptunk. Azt mondták, ezt már engedjük el. Nagyon nevetséges volt, szinte hab a tortán a korábbi eseményeket figyelembe véve. Végül Bécsben mégis meglett a bőrönd, de teljesen össze volt törve, és néhány ruhánk el is tűnt.

– mondta Viki lapunknak.  

A történtek ellenére egyébként jól érezték magukat. Örültek egymás társaságának, és annak, hogy volt idejük kikapcsolódni. Persze nem kérdés, hogy hullámvölgyek nélkül még szebb utazás lett volna. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás