Aggódhat Harry és Meghan: Katalin hercegné családja is könyvet ír

Erre igazán nem számítottak...Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.05.
Meghan aggodalom Katalin Harry könyv

Az udvar egyik bennfentese nem kevesebbet állít, minthogy a királyi család hamarosan visszavág Meghannek és Harrynek utóbbi Tartalék című kötetéért. A „tékozló fiú” botránykönyve sok országban listavezető lett (a megjelenés napján összesen 1,4 millió példányban kelt el Amerikában, Kanadában és az Egyesült Királyságban), annak okán, hogy számos olyan részletet tartalmaz, mely cseppet sem vet jó fényt a királyi családra. Úgy tudni, hamarosan nem várt helyről érkezik egy válaszkönyv. 

Úgy tűnik Meghan Markle élete egy merő hazugság, a nővérét is megtagadta (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)
Állítólag Harry és Meghan retteghet Katalin rokonának megjelenés előtt álló könyve miatt (Fotó: AFP)

„Amikor Harry megírta a könyvét, a kiadója abban bízott, hogy Vilmos nem fog reagálni rá, a protokoll szerint egy leendő királynak nem illik ilyet tennie. Arra azonban végképp nem számítottak, hogy Katalin családja töri majd meg a csendet. Meghannek és Harrynek egyáltalán nem tetszik a könyv gondolata, szó szerint rettegnek a megjelenésétől” – idézi a Life.hu a bennfentes szavait, melyeket a brit Expressnek mondott. 
A brit lap arról ír, hogy Gary Goldsmith, Katalin hercegné édesanyjának, Carole Middletonnak a testvére úgy döntött, hangot ad és reagál azokra a vádakra, amelyeket Harry a Tartalékban megfogalmazott. Gary Goldsmith könyve állítólag több „magánéleti családi részletet” is felfed, és közel egy évvel Harry bestseller botránykötetének megjelenése után rekordot dönthet majd a könyvesboltokban. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás