Van mitől tartania? Katalin lehet a célpont Meghan Markle önéletrajzi könyvében

Végképp tönkreteheti a két hercegi pár kapcsolatát egy esetleges, mindent feltáró önéletrajzi kötet.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2023.10.22.
Katalin Vilmos önéletrajzi könyv Meghan Markle Harry

A sussexi herceg, Harry idén jelentette meg nagy botrányt kavaró önéletrajzi kötetét, Tartalék címen. Ebben többek közt olyan múltbéli konfliktusokat is megosztott, amikor a bátyja, Vilmos, egy elfajult vita során fizikailag is bántalmazta őt. Azóta felröppentek olyan pletykák is, hogy felesége, Meghan Markle is követi a példáját: a szakértő szerint, amennyiben a hercegné valóban meglépi ezt, a könyvében valószínűleg Katalin hercegnét is górcső alá veszi.

Harry herceg és Meghan Markle. Fotó:  Instagram

Meghan kapcsolata a királyi család legtöbb tagjával, finoman szólva is problémás, és ez alól Vilmos felesége, Katalin hercegné sem kivétel. Phil Dampier királyi szakértő és író szerint ennek oka az, hogy a sussexi hercegnét bántotta, ahogy ő és Harry nem részesültek ugyanabban a bánásmódban, mint amiben a walesi hercegi pár.

 

Valószínűleg úgy gondolta, hogy egyenlőkként kellene kezelniük őket, így bizonyára nem értékelte azt, ahogy ő és Harry csupán a B-csapatba tartoznak, és nincsenek ugyanazon a szinten, mint Vilmos és Katalin

- mondta el Dampier, aki szerint, ha a sussexi hercegné valóban részletesebben feltárja majd a közte és Katalin közti kapcsolatot, akkor az egy keserű beszámoló lesz. A szakértő azt is hozzátette, hogy egy újabb, bennfentes információkat megosztó önéletrajz valószínűleg az utolsó cseppet jelentené a pohárba, és Katalinék soha többé nem állnának szóba Meghannel és Harryvel - írta meg a Mirror.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás