Tóth Andi nagyon bepöccent: durván kiosztotta az egyik rajongóját





Az énekesnő a közösségi oldalán reagált egy rajongója megjegyzésére.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.10.03.
reakció Tóth Andi rajongó

Tóth Andi nemrégiben jelentette be, hogy teljesen visszavonul az énekléstől, azonban az őt ért támadások nem csillapodtak, sőt éppen ellenkezőleg felerősödtek.

Tóth Andi kiosztotta a rajongóját Fotó: Máté Krisztián

Az énekesnő a minap egy bejegyzésben arról értekezett, hogy mennyire szép az ősz, és miért ez a kedvenc hónapja. Azonban arra nem számított, hogy ezzel mekkora lavinát indított el, ugyanis a követői ezen is képesek voltak felháborodni.

Az ősz a legjobb barátom. Nagyon megértjük egymást, ugyanazt akarjuk. Az eső és a kandallóban ropogó tűz dallamára elolvasni egy könyvet. A testemen meleg takaró, a kezemben egy forró tea. A táj eszméletlen. Ez az az idő, amikor öröm kiválasztanom mit viseljek ma. Kötött pulcsi, kényelmes bakancs, egy kedves kis kabát. Esetleg egy puha kis sapka?

- írta bejegyzésében Tóth Andi.

Rajongói azon akadtak ki, hogy szerintük a fenti sorokat nem is az énekesnő írta, mivel az túl bájosan volt megfogalmazva Andi sokszor túl temperamentumos, odamondogatós a poszt stílusához képest.

Több sem kellett, ahhoz, hogy Tóth Andi ezen bepöccenjen! Az énekesnő azt sérelmezte, hogy a netezők nagy része primitívnek tartja őt azért, mert gyakran káromkodik, ha felhúzza magát. 24 óráig elérhető Instagram-posztjában elmagyarázta, hogy a káromkodás nem egyenlő a primitívséggel, és az sem igaz, hogy valaki attól lesz intelligens, hogy átment az érettségin.

„Tök nehéz leküzdeni, hogy ne legyél előítéletes, viszont az a felfogás, hogy ha valaki káromkodik – mert például én káromkodom, ha a helyzet megköveteli azt, hogy felb*sszam magam –, akkor az az ember primitív. És akkor ha meglátunk tőle egy intelligens kiírást, az már valószínűleg nem ő volt, mert ő primitív. Ahogy azt sem vehetjük biztosra, hogy aki diplomás ember, vagy van mondjuk egy érettségije, az intelligens. Ez nem biztos. Ez nagyon egyszerű felfogás. Az országban nagyon szeretik használni ezt a jolly jokert, hogy 'és érettségije sincs, kis buta, tanulatlan, primitív'. Volt olyan osztálytársam régen, aki leérettségizett, pedig alig tudott írni és olvasni, nulla tisztelet, semmi” - méltatlankodott Andi a közösségi oldalon, hozzátéve, hogy nemcsak a fejünkben kéne intelligensnek lenni, hanem a szívünkben, lelkünkben is.

A kedd délutánig elérhető videót ide kattintva tudod megnézni!





 





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás