Megrendítő vallomást tett Geszti Károly első felesége





Kapcsolatukból egy gyermek született, Gesztesi Máté.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2023.10.04.
Gesztesi Károly Csarnóy Zsuzsanna szerelem

Csarnóy Zsuzsanna az 56 éves korában, szívroham következtében elhunyt Gesztesi Károly első felesége volt. Ritkán nyilatkozik magánéletéről, múltjáról, most azonban megtörte a csendet. Elmondta, iskolatársakból lettek házasok. Szót ejtett arról is, mi okozta válásukat. 

Gesztesi Károly 2020-ban tragikus hirtelenséggel huny el. Fotó: Korponai Tamás

Mint kiderült, Gesztesi Károllyal a főiskolás ismerkedett meg, és idővel egymás legjobb barátaivá váltak. Elmondta, ex-férje pont akkor adott számára lelki erőt, és támogatást, amikor a legnagyobb szüksége volt rá.

Nagyon megsérültem lelkileg egy tragikus szerelemben, Karcsi fogott nyakon… A szeretete olyan erőt adott, hogy azt hittem, ez egy életre szóló szerelem.

 – nyilatkozta Zsuzsanna a hot! magazinnak. Elmesélte, hogy fantasztikus dolgokat éltek meg együtt, de úgy érezte, párja többet érdemel: ne csak barátként szeressék, hanem teljes nőiességgel. Elmondta, Károly édesanyja nagyon szerette őt, szinte a saját anyja volt már, a mai napig tartja velük a kapcsolatot. Fontos volt számára, hogy Máté lássa válásuk után is, hogy örök barátság van az apja, és közte. 

Harminc éves volt, amikor elváltak. Később újra rátalált a nagy szerelem, nem is akár mikor: a Covid idején. A pandémia alatt otthon ülve ugyanis rájött: hiányzik neki egy társ a mindennapi életéből.

Kértem az Jóistent, mondván, hálás lennék, ha egy valódi és igaz szerelmet elém sodorna

 - vallotta be a Drága örökösök Valiját alakító színésznő. Imái meghallgatásra találtak, megismerte új szerelmét Czeller Pétert, aki három évtizedig függőként élt. 

Ott állt előttem egy sugárzó, jókedvű, tiszta lelkű ember, akiből áradt a szeretet, és akivel olyan dolgokról beszélgettünk, amikről azzal sem szoktam, akiket évek óta ismerek

– mesélte a megismerkedésük kapcsán a színésznő, aki azóta már férjhez ment Péterhez. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás