Károly király kegyetlen döntése összetörte Harry szívét





II. Erzsébet halálakor Károly megmutatta, mennyire nem szíveli kisebbik fia feleségét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.30.
Módosítva: 2023.10.30.
Harry Károly halálos ágy királynő

Hiába ért meg magas kort, a királynő halála valahol mégis készületlenül érte a családját, így sok rokona nem is tudott még éltében elbúcsúzni tőle. Harry herceg emlékeit azonban nemcsak a nagymamája elvesztésének ténye keserítette meg, hanem egy újabb vitája is, amelyet Károllyal Meghan miatt folytatott le – írja a Mirror.

 

Fotó: ANDREW MILLIGAN

Harry a nagy vihart kiváltó memoárjában írt a gyötrelmes pillanatról. II. Erzsébet halálának napján épp az Egyesült Királyságban tartózkodtak a feleségével, amikor értesítést kaptak a királynő egészségi állapotának gyors romlásáról. A herceg azt szerette volna, ha Meghan is elkíséri őt a halálos ágyhoz, ám ezt Károly határozottan megtiltotta, nem adta engedélyét, hogy az amerikai nő is elutazzon Balmoralba. A telefonon zajló vita annyira elmérgesedett, hogy Harry végül közölte az apjával: „Soha többé ne beszélj ilyen módon a feleségemről!”

Ennek ellenére Harry mégis egyedül indult Balmoralba, de bármennyire is sietett, nem sikerült időben megérkeznie, több rokonához hasonlóan már csak a halál beállta után tudtak búcsút venni a királynőtől. A megemlékezésben Harry arról ír, hogy a repülője landolása közben kapta a hírt, hogy szeretett nagymamája eltávozott, majd a kastélyban Anna hercegnő vezette a halálos ágyhoz.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás