Heti TOP5: Csisztu Zsuzsa gyilkos kórral küzd, újabb válást jelentettek be, míg Curtis hatalmas örömhírt





Ezen a héten sok izgalmas dolog történt a hazai sztárvilágban. Mutatjuk azt az öt cikket, amire a leginkább kíváncsiak voltak az olvasók.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.10.08.
Csisztu Zsuzsa Metropol Heti Top 5 Curtis

Ez a hét sem múlt el úgy, hogy ne jelentettek volna be egy sztárválást és megrázó vallomásokból sem volt hiány. Lássuk, melyik volt az az öt cikk, amelyet a legtöbben olvastak el. 

***

Csisztu Zsuzsa évekkel ezelőtt vesztette el az édesanyját, miután alulmaradt a rákkal szembeni küzdelemben. A műsorvezető újabb ijesztő vallomásban árulta el, hogy jelenleg két ember is van a családjában, akik harcban állnak a gyilkos kórral.

Fotó: Metropol

Hetekkel ezelőtt, mialatt Tóth Gabi és Krausz Gábor válásától volt hangos a sajtó, addig az énekesnő nővére, Vera élete legszebb napján mondta ki a boldogító igent. A szerelmesek ismét nagy mérföldkőhöz érkeztek, a nyilvános vallomás után csak úgy záporoztak a gratulációk.

***

Valamivel több mint egy hete még boldogan mosolyogtak egymás oldalán, ezért mindenki azt hitte, hogy a 25 éve tartó idillinek tűnő házasságuk örökre szól. Ám a Sztárom a párom valamint a Downton Abbey 59 éves sztárja Hugh Bonneville és felesége Lulu Evans között elmúlt a szerelem, Hugh szóvivője ugyanis megerősítette, hogy már nincsenek együtt.

***

Curtis a héten két helyet is bezsebelt magának. Az egyik hír arról szólt, hogy nemrégiben bővült a család, a rajongók pedig teljesen elolvadtak a kis jövevénytől, míg a másikban Curtis végre betekintést engedett az otthonába. A videó láttán mindenkinek leesett az álla, milyen elképesztő körülmények között él. 
 

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás