Eltitkolt gyerek, nyitott kapcsolat, megcsalások - mocskos részletek derültek ki Arnold Schwarzenegger életéről





Schwarzi nemcsak a filmvásznakon gyűjtötte a női trófeákat, a való életben sem tudott ellenállni a kísértésnek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.31.
Arnold Schwarzenegger viszony megcsalás

Arnold Schwarzenegger testépítőből lett színész, majd politikus, és míg a filmvásznon rendszerint a marcona, de megbízható férfi karakterét alakította, addig a magánéletében már messze nem volt ilyen példamutató. A Mirror összefoglalta mindenki kedvenc Terminátorának viharos kapcsolatait.

 

Schwarzenegger 1986-ban költözött az Amerikai Egyesült Államokba, ahol hamarosan megismerkedett egy egyetemista lánnyal, Barbara Outlanddel, akivel hamarosan egymásba is szerettek. Ugyan hat évig voltak együtt, de Barbara szerint már rég nem ő volt a legfontosabb a férfi életében: míg ő esküvőt és gyerekeket akart, addig Schwarzenegger a testépítésben akart sikereket elérni.

A szakítást követően Schwarzi egy fodrászban, Sue Moray-ben talált párra, ám abban a kezdet kezdetén megegyeztek: nyitott kapcsolatban fognak élni. A nő visszaemlékezései szerint mikor a férfi Hollywoodban tartózkodott, akkor az ő házában éltek, csak egymással törődtek, de amint Schwarzeneggernek el kellett utaznia, mindketten más szeretők után néztek, míg újra együtt lehettek.

Ennek a sikamlós viszonynak az vetett véget, hogy Schwarzenegger megismerte Maria Shrivert, akit később feleségül is vett, és akitől négy gyermeke született. Ekkora azonban már a férfit felfedezte magának a filmvilág, a Terminátor révén egy csapásra világhírűvé vált, és a szakma nyújtotta kísértéseknek nem bírt ellenállni. Később beismerte, hogy a Vörös Szonja forgatása során viszonya volt a film női főszereplőjével, Brigitte Nielsennel, és a pletykák szerint más nőkkel is megcsalta a feleségét. Maria azonban mégis kitartott a férje mellett - mígnem megtudta, hogy a házvezetőnőjük is a szeretője volt, ráadásul a kapcsolatból egy gyerek is született.

 

Schwarzenegger 1996-ban kezdett kavarni Mildred Baenával, aki öt nappal azt követően adott életet egy fiúnak, hogy Maria világra hozta a negyedik gyereküket. Mildred azonban hosszú évekig tudta titkolni, ki a fia apja, ám amikor Joseph 13 éves lett, már annyira hasonlított Schwarzira, hogy hiába próbálták volna tagadni a viszonyt. Maria ekkor, 2011-ben adta be a válókeresetet.

Schwarzenegger azonban nem kesergett sokáig, már 2013-ban megismerte Heather Milligan terapeutát, aki ugyan 28 évvel fiatalabb nála, a jelek szerint meg tudta szelídíteni a csapodár hírességet, kapcsolatuk ugyanis azóta is stabil, rendszeresen együtt jelennek meg a fotósok előtt.

 





 





Ezeket olvastad már?
Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás