Tóth Andi legújabb fotója alatt valósággal felrobbant a kommentszekció





Csupán egy képet osztott meg Tóth Andi a TV2 Mutasd a hangod! stúdiójából, de ez is bőven elég volt a kommentelőknek.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.09.18.
Módosítva: 2023.09.18.
Tóth Andi kommentcunami éneklés

Egy estére újra televíziós szereplést vállalt Tóth Andi, ráadásul még dalra is fakadt. S ha már énekelt, beleadott apait-anyait is, majd’ leszakadt a csillár a stúdióban. Ráadásul ezzel a Mutasd a hangod! című műsor versenyzőpárosa ötmillió forintot is nyert. De a kommentelők nem ezért ragadtak „tollat”…

Tóth Andi visszatérését követelik a rajongók

Mindenkit sokkolt, amikor pár hónapja az énekesnő egy videóban bejelentette: annyira besokallt, hogy tíz év után felhagy az énekléssel. Pedig pont előtte úgy tűnt, minden a helyére került az életében. Összeköltöztek Marics Petivel, még egy közös kutyájuk is lett és mindketten bekerültek a Sztárban Sztár zsűrijébe. Ezért is volt váratlan Andi bejelentése, és ami ezután jött, tovább rontotta a helyzetet. Szakítottak a ValMar énekesével, egyedül maradt a hatalmas bérelt házban, aminek így az összes költségét neki kellett állnia.

Sokan féltették is a fiatal tehetséget az összeomlástól, de ő újra bebizonyította, milyen erős. Nem, hogy nem omlott össze, de saját ruhamárkát indított. Legutóbbi fotóiról újra egy boldog lány mosolyog vissza, aki megtalálta a helyét. Visszavonulása után ráadásul újra dalra fakadt, a TV2 Mutasd a hangod! című műsorában hatalmasat énekelt, a stúdióból posztolt fotója alatt fel is robbant a kommentszekció és kivételesen csak pozitív üzeneteket kapott. Ezekből szemezgettünk:
„Andi, megborsóztunk a hangodtól, mikor meghallottuk, jézusom, micsoda erő van benned!”

„Andi zseniálisan Énekel! Én nagyon kedvelem Őt! De szerintem tudatos ez a visszavonulás! 1. Ráfér egy pihenés és, hogy a saját cégére tudjon koncentrálni az elején 2. Miután visszatér, hemzsegni fognak a nagyobbnál nagyobb felkérések! Úgyhogy, hajrá Andi!”
„Nem lehet könnyű ekkora talentummal élni úgy, hogy vissza kell fognod. Bízom abban, hogy másképp döntesz, és megtalálod a lelki békédet, ami szerintem akkor lehetséges, ha a tehetséged szerint élsz. Nagyon szorítok Neked!”

„Woooooow! Mennyire dögös ez a szett és Andi, te énekesnőnek születtél! Egy olyan különleges ajándékot kaptál, ami semmihez sem fogható! Igen... tudom..a negatív hangok miatt visszavonultál, de mindenki azt szeretné, hogy énekelj!”
„Andinak a színpadon és a képernyőn van a helye. Visszavárjuk, mert egyedülálló tehetség. Fiatal és előtte a pálya.”
„Andi, ha te nem lennél, már én sem lennék.”
„Egy varázsló vagy, egyszerre mented meg az embereket és gyönyörű vagy és kedves”





 





Ezeket olvastad már?
Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás