Teljesen kiborult, csúnyán meglopták a magyar énekest





Kállay-Saunders András a Facebookon adott hangot felháborodásának.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.09.23.
Kállay-Saunders András Tolvai Reni lopás

Kállay-Saunders András mélységesen felháborodott! Az énekes arra lett figyelmes, hogy egyes előadók pofátlan módon lenyúlják azokat a dalrészleteket, amiket ő gyanútlan módon megoszt a közösségi médiában.

Fotó: Facebook

Saunders álmában sem gondolta volna, hogy ez megtörténhet, csütörtök este pedig egy indulatos Facebook-bejegyzésben szólt be az aljas zenetolvajoknak.

„Eskü nem rakok ki többet demókat meg dalokat, amik még nem jelentek meg, mert folyamatosan nyúlnak le itthon részleteket a dalaimból. Ha most írnék egy listát erről, besz*rnátok, de nem vagyok gonosz. Csak egy kérdésem van, ilyenkor büszkék vagytok ezekre a dalokra? Persze senki nem veszi észre itthon, mert lefordítjátok magyar nyelvre. Hú, én soha nem bírnék ilyet csinálni”

– méltatlankodott teljes joggal András, ám mivel a daltolvajok kilétét nem hozta nyilvánosságra, nem tudhatjuk, kikre célzott pontosan.

Ismét együtt van Tolvai Renivel

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni szakítása sok rajongót sokkolt, de titkon mindenki abban reménykedett, hogy újra össze fognak jönni. Idén tavasszal erősen felmerült a gyanú, hogy eddig bírták egymás nélkül, és immáron ismételten egy párt alkotnak. A Metropol is felvonultatta azokat a bizonyítékokat, amelyek arra utalnak, hogy kibékültek, ők viszont nem kommentálták a fejleményeket. 

Bár nem tudni, Reni és András mennyire spirituális, a Ripost nem is olyan régen megkeresett egy jósnőt, aki  ránézett a kártyákra, majd nem sok jót mondott a két művész szerelmi életéről. 

„Andris szerelmes Renibe, de Reni komolyabb kapcsolatra vágyik, és már nem tervez Andrissal, Andrisnak lesz egy új szerelem az életében, de Renit nagyon nehezen engedi el a lelke, még lesz néhány próbálkozásuk, de Reni ki fog szállni végleg ebből, és  jövőre lehet egy olyan komoly kapcsolata, akitől babája lesz, Andrisnak viszont egyelőre még várnia kell komoly kapcsolatra és gyermekáldásra, neki is lesz majd barátnője, de egyelőre nehezen fogja magát túltenni Renin. Ebben a kapcsolatban mindig Andris volt a szerelmesebb” – fogalmazott júliusban a jövendőmondó.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás