Nincs remény? Aggasztó jóslat érkezett a magyar sztárpár jövőjéről





A jósnő szerint hiába alkotnak régóta egy párt, nem együtt fognak megöregedni.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.07.24.
Módosítva: 2023.07.24.
Kállay-Saunders András jósnő kapcsolat Tolvai Reni

Bár Tolvai Reni kisebb-nagyobb mosolyszünetekkel, immáron 13 éve alkot egy párt Kállay-Saunders Andrással, ha hinni lehet a kártyáknak, közös útjuk már nem tart sokáig. A két énekes ugyan két évvel ezelőtt meglehetősen viharos körülmények között szakított, végül rendezték a nézeteltéréseket. Egyre több bizonyíték van az elmúlt hónapokból arra, hogy rájöttek: nem tudnak egymás nélkül élni.

Nem sok jót jelez a kártya Reniéknek Fotó: Bors

Először tavaly télen szóltak arról a hírek, hogy a két hírességet egymás oldalán látták egy buliban. A Ripost akkor kiszúrta, hogy az eseményről készült egy videó is, mely szintén azt bizonyítja, hogy újra egy párt alkotnak. Akkor a felvétel készítője még gratulált is a két zenésznek, és örökké tartó boldogságot kívánt nekik. 

 

„Remélem, végre a gyűrűt is megkapja Reni”

Miután nyilvánosságra került az imént említett felvétel, utána hónapokig csend volt a sztárpár körül. Egyetlen közös fotó sem került ki a közösségi oldalakra, mintha Reniék feltehetően tudatosan kezdték volna óvni a magánéletüket a kíváncsi szemektől. Ez tökéletesen működött Reni születésnapjáig, amikor is egy újabb felvétel látott napvilágot a két hírességről. Az egyik megosztott Instagram-történetben az ünneplő énekesnő mögött ott volt András is, ami egy újabb bizonyítéka annak, hogy itt bizony nincs szó szakításról...

Szerintem jól teszik, hogy nem teszik közszemlére a kapcsolatukat, mert ez a közeg nagyon mérgező tud lenni. Én nagyon örülök, hogy együtt vannak, és remélem, végre a gyűrűt is megkapja Reni 

– írta valaki a Redditen.

Jósnő: Kállay-Saunders András szerelmesebb, mint Tolvai Reni

Bár nem tudni, Reni és András mennyire hisz az ilyesmiben, a Ripost megkeresett egy jósnőt, aki  ránézett a kártyákra, majd nem sok jót mondott a két művész szerelmi életéről. 

„Andris szerelmes Renibe, de Reni komolyabb kapcsolatra vágyik és már nem tervez Andrissal, Andrisnak lesz egy új szerelem az életében, de Renit nagyon nehezen engedi el a lelke, még lesz néhány próbálkozásuk, de Reni kifog szállni végleg ebből, és Reninek jövőre lehet egy olyan komoly kapcsolata, akitől babája lesz, Andrisnak viszont egyelőre még várnia kell komoly kapcsolatra és gyermekáldásra, neki is lesz majd barátnője, de egyelőre nehezen fogja magát túl tenni Renin. Ebben a kapcsolatban mindig Andris volt a szerelmesebb” – fogalmazott a jövendőmondó.

Bár természetesen lehet, hogy Reniék a jóslat ellenére együtt maradnak, amellett nem mehetünk el szó nélkül, hogy mostanában rengeteg sztárpár szakít, a Vénusz retrográd mozgása ugyanis nincs túl jó hatással a szerelmi életre.





 





Ezeket olvastad már?
Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás