Nincs megállás... 27 évnyi frigy megy a levesbe - újabb sztárházasság ért véget





Erről a párosról talán soha nem gondoltuk volna, hogy elválnak útjaik! Semmi sem tart örökké...



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.16.
válás szakítás Hugh Jackman

Megdöbbentő hír látott napvilágot: válik Hugh Jackman és a felesége, Deborra-Lee Furness. A sztárpár 27 éve volt házas, Hollywood álompárjának hívták őket. A színészt az a 13 évnyi korkülönbség sem zavarta, ami közte és Furness között volt, rajongásig imádta nejét. 

Hugh Jackman 54 éves míg felesége 67 éves. A sztárpár 1995-ben ismerkedett meg és közös gyerekük van, a 23 éves Oscar, illetve Ava, aki 18 éves.

Los,Angeles,-,Nov,18:,Hugh,Jackman,,Deborra-lee,Furness,At
Fotó: Kathy Hutchins / shutterstock

A People-nak adott közös nyilatkozatában az egykori házaspár kijelentette: 

Áldottak vagyunk, hogy férjként és feleségként közel három évtizedig együtt élhettünk egy csodálatos, szeretetteljes házasságban. Az utunk most változóban van, és úgy döntöttünk, különválunk, hogy egyénileg is fejlődni tudjunk. A családunk volt és mindig is az lesz a legfontosabb számunkra. Hálával, szeretettel és kedvességgel vállaljuk ezt a következő fejezetet. Nagyra értékeljük a megértésüket a magánéletünk tiszteletben tartása terén, miközben családunk végigkíséri ezt az átmenetet mindannyiunk életében

- a házaspár közleményét a Fox News idézte fel. A lap szerint más hírt nem fognak adni a döntésükről, ez volt az első és utolsó közlemény.

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás