Nem várt fordulat: Harry és Meghan visszatérhet, itt a palota reakciója





Ismét a hercegi pár esetleges visszatéréséről pletykálnak. III. Károly király csapata reagált a híresztelésekre.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.09.25.
meglepetés III. Károly király Meghan Markle Harry herceg

Az utóbbi időben több pletyka is felmerült azzal kapcsolatban, hogy Harry herceg visszatérhet az Egyesült Királyságba, ugyanis feleségével megromlott a viszonya, és állítólag hamarosan elválhatnak.

Harry herceg, Meghan Markle, Netflix doku, YouTube videógrab
Harrynek és Meghannak nem jár alanyi jogon semmilyen otthon – Fotó: YouTube

Nos, egyelőre válásról szó sincs, viszont ennek ellenére a hercegi pár mégis visszatérhet a királyi családhoz, ugyanis ha legközelebb az Egyesült Királyságba utaznak, megszállhatnak a Kensington-palotában. Harry herceget és Meghan Markle-t még az év elején tették ki a Frogmore Cottage-ból, amelyet még a néhai uralkodó, Erzsébet királynő adott nekik nászajándékba. Károly azután döntött így, miután megjelent kisebbik fia memoárja, a Tartalék.

Azonban ezzel a király nehéz helyzetbe hozta magát. Ugyanis a Sunday Times szerint így Károly királyt arra kényszerítették, hogy kisebbik fiának mindenképp ajánljon fel egy helyet, ahol megszállhatna, ugyanis a 2020-as kilépésükkor Harryt nem fosztották meg az államtanácsosi szerepétől. 

Összesen hét királyi családtag helyettesítheti Károlyt, ha valami történne vele vagy ha elutazna külföldre. Köztük vannak például a testvérei és a fiai is. A törvény kimondja, hogy aki megkapja ezt a megtiszteltető feladatot, neki muszáj, hogy legyen egy otthona az Egyesült Királyságban. Azért, hogy ezt a problémát áthidalják, az Amerikában élő hercegi pár a Kensington-palota egyik házában szállhatna meg.

A hírek pedig már III. Károly király csapatához is eljutottak, akik kénytelenek voltak reagálni az előbb említett felvetésre. Mint kiderült, a híresztelésekből semmi nem igaz, tehát Harryéknek alanyi jogon semmilyen otthon nem jár, ami a királyi családhoz tartozna.

A Daily Mail cikke arra is emlékeztet, hogy amikor Harry herceg szeptemberben Londonban járt, szeretett volna a windsori kastélyban megszállni, de a kérését megtagadták, így végül egy szállodában aludt.





 





Ezeket olvastad már?
Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Ötven éve hunyt el Szécsi Pál: íme négy rejtély, amely a halálát övezi a mai napig

Ötven éve hunyt el Szécsi Pál: íme négy rejtély, amely a halálát övezi a mai napig

Házasság első látásra: nyíltan próbálkoznak a nők a műsor sztárjánál!

Házasság első látásra: nyíltan próbálkoznak a nők a műsor sztárjánál!

Tallós Rita: „Nagyon fogom imádni az unokámat!”

Tallós Rita: „Nagyon fogom imádni az unokámat!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás