Ezt érdemes megnézni: férfiakat megszégyenítő módon issza a sört az Exatlon bombázója

Kocsis Alexandra különleges képességét mutatta meg a müncheni sörfesztiválon. A férfiak elolvadtak a tudományától.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.09.24.
Kocsis Alexandra sör Exatlon súlyemelés

Az Exatlon csinos barnája, Kocsis Alexandra testépítőként már bizonyította elszántságát és tehetségét. A szexi amazon most új, eddig ismeretlen tehetségét csillogtatta meg, a férfiak nagy örömére!

Nem sokan isszák úgy a sört, ahogy Szandi

Szandi épp Münchenben van a söröket méltató Októberfesten, egy helyi kocsmában videózták le, amint rendhagyó módon kortyol a szénsavas nedűből. A méretes korsót megragadva, karja követhetetlen mozdulatokba kezd: maga körül megforgatva zsonglőrködik a kriglivel, amibe a mutatvány végeztével jóízűen bele is kortyol. A tapsot és elismerő bravókat begyűjtve a tehetséges szépség színpadiasan meg is hajol.

Súlyzók, sör, horgászbot

S hogy mit szólnak hozzá a férfiak, hogy Szandi olyan maszkulin(nak mondott) élvezeteknek hódol, mint a súlyemelés és a sörivás?
Elég sok olyan dolgot csinálok az életemben, amit a pasik is szeretnek. Ott van például a horgászat. Egyszer fogtam egy majdnem világrekord méretű harcsát, ami 93 kiló és 255 centi hosszú volt. Az autóversenyzésben is sikerült már legyőznöm a pasikat” – sorolta nemrég Szandi a Ripostnak nyilatkozva. A lapnak azt is elárulta: bár sokan azt gondolják, hogy hódolók hada ostromolja őt, valójában a legtöbb férfi nem mer kezdeményezni nála. Az ideális párról pedig ezt gondolja:
Én nagyon szeretem a szabadságot, de nem kérdés, hogy egy párkapcsolat a kompromisszumokról szól. Aki a tökéleteset keresi, egyedül marad. Mondhatjuk, hogy régebben leuraltam a másikat, de az évek előrehaladtával az ember kezd lenyugodni és már tudja, mi fontos a számára.”

Már nem én akarom hordani a nadrágot, szívesebben viselek szoknyát. Elsődleges szempont, hogy aki mellettem van, az legyen a legjobb barátom, a párom, a szerelmem, minden egy személyben.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás