Ezt érdemes megnézni: férfiakat megszégyenítő módon issza a sört az Exatlon bombázója





Kocsis Alexandra különleges képességét mutatta meg a müncheni sörfesztiválon. A férfiak elolvadtak a tudományától.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.09.24.
Kocsis Alexandra sör Exatlon súlyemelés

Az Exatlon csinos barnája, Kocsis Alexandra testépítőként már bizonyította elszántságát és tehetségét. A szexi amazon most új, eddig ismeretlen tehetségét csillogtatta meg, a férfiak nagy örömére!

Nem sokan isszák úgy a sört, ahogy Szandi

Szandi épp Münchenben van a söröket méltató Októberfesten, egy helyi kocsmában videózták le, amint rendhagyó módon kortyol a szénsavas nedűből. A méretes korsót megragadva, karja követhetetlen mozdulatokba kezd: maga körül megforgatva zsonglőrködik a kriglivel, amibe a mutatvány végeztével jóízűen bele is kortyol. A tapsot és elismerő bravókat begyűjtve a tehetséges szépség színpadiasan meg is hajol.

Súlyzók, sör, horgászbot

S hogy mit szólnak hozzá a férfiak, hogy Szandi olyan maszkulin(nak mondott) élvezeteknek hódol, mint a súlyemelés és a sörivás?
Elég sok olyan dolgot csinálok az életemben, amit a pasik is szeretnek. Ott van például a horgászat. Egyszer fogtam egy majdnem világrekord méretű harcsát, ami 93 kiló és 255 centi hosszú volt. Az autóversenyzésben is sikerült már legyőznöm a pasikat” – sorolta nemrég Szandi a Ripostnak nyilatkozva. A lapnak azt is elárulta: bár sokan azt gondolják, hogy hódolók hada ostromolja őt, valójában a legtöbb férfi nem mer kezdeményezni nála. Az ideális párról pedig ezt gondolja:
Én nagyon szeretem a szabadságot, de nem kérdés, hogy egy párkapcsolat a kompromisszumokról szól. Aki a tökéleteset keresi, egyedül marad. Mondhatjuk, hogy régebben leuraltam a másikat, de az évek előrehaladtával az ember kezd lenyugodni és már tudja, mi fontos a számára.”

Már nem én akarom hordani a nadrágot, szívesebben viselek szoknyát. Elsődleges szempont, hogy aki mellettem van, az legyen a legjobb barátom, a párom, a szerelmem, minden egy személyben.

 





 





Ezeket olvastad már?
Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás