Imádja Budapestet a Marvel sztárja – Különleges videóval mutatta meg a világnak, milyen gyönyörű a fővárosunk





A galaxis őrzői-trilógiából ismert Dave Bautista Budapestre látogatott, és annyira megtetszett neki a magyar főváros, hogy egy külön videót is szentelt neki.



Megosztás
Szerző: B.J.
Létrehozva: 2023.09.19.
Budapest Dave Bautista marvel

Rengeteg hollywoodi szuperprodukció készül Magyarországon, szinte folyamatosan világsztárok járnak hazánkban, ezzel nem kis izgalmat okozva a helyi rajongóknak. Mindenkit lenyűgöz Budapest, a legtöbben a legszebb fővárosok között szokták emlegetni a látogatásuk során – és most kiderült, hogy a Marvel egyik legikonikusabb színésze is teljesen beleszeretett.

Dave Bautista eddig olyan filmekben tűnt fel, mint például A galaxis őrzői-trilógia, Bosszúállók: Végjáték, Szárnyas fejvadász 2049, 007 Spectre – A Fantom visszatér vagy a Dűne, aminek a hamarosan érkező második részét is Magyarországon forgatták. Már többször is járt nálunk, és úgy tűnik, hogy egyenesen imádja Budapestet.





 

From Budapest with Love

– írta Dave Bautista a közösségi oldalán.

Ez annyit tesz, hogy „Budapestről szeretettel”, az üzenethez pedig mellékelt egy különleges videót is a világsztár. A felvételen látható pár csodálatos magyar hely, épület, illetve az, hogy Dave Bautista milyen jól érzi magát nálunk. Ezek alapján tényleg mély nyomot hagyott benne a fővárosunk, hiszen különben nem szentelt volna egy külön videót annak, hogy bemutassa, milyen gyönyörű.

Dave Bautista beszólásokat kapott az ajkai miatt

Viszont sajnos akadtak rosszindulatú kommentelők is, akik beszólogattak a színésznek az ajkai miatt, ugyanis egyesek szerint feltöltette őket, ez pedig nem mindenkinek tetszett. Dave Bautista egyelőre nem reagált a támadásokra, de valószínűleg nem is fog, hiszen túlzottan elfoglalt azzal, hogy Budapest szépségeit csodálja.

Itt lehet megtekinteni Dave Bautista videóját:

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás