„Megfontolom, hogy a bíróságra vigyem az ügyet”: csalás áldozata lett a népszerű műsorvezető





Megannyi sztár után, most a műsorvezető nevével és arcával is visszaéltek. Endrei Judit arcmása egy inkontinencia elleni tablettát hirdető reklámban jelent meg.



Megosztás
Szerző: EVE
Létrehozva: 2023.09.19.
Endrei Judit reklám csalás

Már bevett gyakorlattá vált, hogy a cégek híres embereket használnak reklámarcnak, hiszen ezzel a sztár közönségét is elérik. Azonban egyre többször fordul elő, hogy kamucégek jogtalanul használják fel egy-egy sztár arcát és nevét hirdetési célokra, ami valljuk meg: nettó csalás

Endrei Judit felháborodott a történtek miatt Fotó: Imre György

Ugyanilyen csalásnak lett áldozata Endrei Judit is, akinek a nevével és arcával, egy inkontinencia (vizelet-visszatartási gondokat okozó betegség) kezelésére szolgáló készítményt reklámoztak. A műsorvezető emiatt magyarázkodni kényszerült követőinek, ám a Metropolnak elárulta, ha kell, felveszi a kesztyűt a csalókkal szemben. 

Igenis megfontolom, hogy a bíróságra vigyem-e az ügyet.

„Megmondom őszintén, nagyon szíven ütött az egész! Felháborító, hogy előfordulhat ilyen. Amint megláttam a dolgot, a legfontosabb az volt, hogy tisztázzam a követőim felé: nincs semmi közöm hozzá” – jelentette ki a máig aktív tévés, akit nagyon elszomorít, hogy ilyesmi bármikor megtörténhet. 

– Tudom, nem én vagyok az egyetlen: Kertész Zsuzsi, Ábel Anita, Harsányi Levi, Marsi Anikó és Liptai Claudia nevével és fotóival ugyanígy visszaéltek már! Mi több, úgy tudom, már többen közülük  pert is nyertek – mondta a műsorvezető, aki erősen gondolkozik azon, hogy hamarosan felkeresse a hatóságokat. Juditot egyébként közönsége is támogatná abban, hogy jogi útra terelje az ügyet, hiszen sokan találkoztak az álhirdetéssel.

„Lépten-nyomon ilyen hirdetésekbe botlik az ember. Sok ismert ember nevével találkoztam már. Felháborít, hogy a csalók büntetlenül visszaélhetnek bárki nevével!”

„Szerintem már régen kellett volna egy ügyvédi iroda, és hasonló kártérítéseket kiperelni, mint Amerikában”

– ilyen és ezekhez hasonló, támogató üzenetekkel árasztották el a műsorvezető Facebook-oldalát a rajongók, akik bíznak Judit sikerében. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás