Kemény üzenetet fogalmazott meg G.w.M: „Tingli-tangli verebeknek helye nincs!"





Nem kertelt, elmondta, mit gondol azokról, akik nem szeretik a zenéit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.12.
Módosítva: 2023.09.12.
G w M rapper hírnév csatorna

G.w.M egy igazi gengszerrapper, s mint olyan, mindig nyílt őszinteséggel elmondja, hogy mit gondol más emberekről. Az egyik legújabb dalában még az exeknek: Csutinak és Nagy Melanie-nak is beszólt, amin elég sokan felháborodtak. Mivel az Edinával való szerelme mindent felemésztő és halhatatlan, életének központi helyét a család tölti be. Mióta pedig a modellel van együtt, zenei karrierje is fantasztikusan ível felfelé. Éppen ezért most fontos elhatározásra jutott. 

G.w.M számára minden a család / Fotó: Instagram

Kulcsár Edinával való kapcsolata óta hatalmas hírnévre tett szert a rapper, és egyre nagyobb sikereket ér el a zenei karrierjében. Nemrégiben bejelentette, hogy kisebb haknikat már nem vállal, kizárólag nagyobb koncerteket. Most pedig elhatározta, hogy egy zárt csatornát is létrehoz, ahol kizárólag csak az igazi rajongók lehetnek tagok. És akik nem rajonganak a zenéiért? Nos, azokhoz is volt pár keresetlen szava

Létrehoztuk közösen a Legnagyobbak csatornát, ami elég keményen ível felfelé, illetve nagyon imádunk a fanokkal! Hatalmas pacsi minden tagnak! Ez egy zártabb csatorna, amit csakis kizárólag az igaz és eredeti fanoknak hoztam létre. A csoportban egy olyan közösséget hozunk létre közösen, amiről igazából szól a GWMMUSIC! Tingli-tangli verebeknek helye nincs! Önfeledt pillanatokat és őszinte reakciókat tartalmaz a csatorna! Itt fogom először közölni a legfontosabb bejelentéseimet is! Amennyiben még nem vagy részese, csatlakozz, mivel hamarosan elrejtem, és 3 hét múlva lesz legközelebb 1 órára lehetőség csatlakozni, és ez azért van így kezelve, hogy kizárólag a tagok lássák a tartalmakat!

 

 









Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás