RETRO RÁDIÓ

„Akkor kezdtem el igazán sírni...” – megismételte magát a történelem Antal Timi második gyermekének születésénél

A történelem megismételte önmagát; második gyermekének egészsége is komoly veszélybe került.Megosztás
Szerző: Smolti
Létrehozva: 2023.09.22.
Antal Timi félelem szülés

Antal Timi négy hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének. Az énekesnő úgy érzi, Vencel születésével lett teljes a családjuk. Bár a szülés körülményei nem úgy alakultak, ahogyan azt szerette volna, mégis szép emlékké fakultak azok a küzdelmes pillanatok, amelyeket át kellett élniük.

Antal Timi; Antal Tímea
Az énekesnő ma már könnyebben beszél a szülés alatt átélt borzalmakról – Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Az énekesnő a kisfia érkezése óta most először adott interjút. A Ripostnak elmesélte, férjével, Gergővel milyen félelmetes dolgot kellett átélniük a kórházban. Kislánya 4 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot, az édesanya nem szívesen gondol vissza azokra a pillanatokra, amikor megtudta, sürgősségi császármetszéssel segítik világra a kis Emmát, mivel tartósan leesett a szívhangja. Ahogy Timi fogalmazott, sajnos a történelem megismételte önmagát, a kisfiuk, Vencel születése előtti percekben megint át kellett élniük a poklok poklát.

A kismamáról gyönyörű fotók készültek a várandósság alatt, akkor még nem sejtette, mi vár rá a szülés alatt – Fotó: Takács Gitta Photography 

 

Ismét átélték a poklok poklát

A vajúdás 6 órán át zajlott, egy pontján pedig a nővérek elkezdték figyelni a pici szívhangját. Eleinte minden rendben volt, de eljött a pillanat, amitől Timi és férje, Gergő is rettegett.

Ugyanaz történt, mint Emmánál, Vencel szívhangja hirtelen leesett. Nagyon rémisztő volt, amikor a CTG-n is hallottuk, hogy az addig szép ritmusos pittyegések száma a negyedére csökken. A párom, Gergő azonnal rohant a nővérekhez. Nagyon ijesztő volt ez a helyzet, de akkor kezdtem el igazán sírni, amikor elmondták, hogy császármetszéssel segítik a világra

 – idézte fel az édesanya a félelmetes pillanatot.

Hasonlóan alakult mindkét terhessége – Fotó: One Moment Forever / Antal Timi

 

„Csak hálát érzek”

Az édesanya orvosa lehetőséget adott arra, hogy VBAC-kel, vagyis császár utáni természetes szüléssel hozza a világra kisfiát. Éppen ezért nagy csalódás volt számára, hogy le kell tennie erről. Nehéz szívvel, de elfogadta, hogy sosem tapasztalja meg ezt az élményt, de gyermeke biztonsága érdekében azonnal elfogadta az orvosa döntését.

Idő kellett hozzá, de nem maradt bennem semmiféle hiányérzet. Mindent megtettem, ami tőlem tellett, így csak hálát érzek, amiért van két szép és egészséges gyerekem. Nekünk ez volt az utunk. Amikor megmondták, hogy Vencel hány kiló, őszintén szólva nem is bántam, hogy végül nem természetesen kellett megszülni, mert 4300 grammal látta meg a napvilágot!

– mondta nevetve Timi, aki azt is elárulta, egyelőre élvezi az otthon töltött időt, de egy év múlva már szeretne újra mikrofont ragadni és koncertezni.

 

 

Ezeket olvastad már?
Csodálatos hírrel jelentkezett be az újra duplázó Rúzsa Magdi: érkezik az ötödik

Csodálatos hírrel jelentkezett be az újra duplázó Rúzsa Magdi: érkezik az ötödik

T. Danny vallomása minden rajongót megríkatott - "Ígéretet tettem a szerelmemnek"

T. Danny vallomása minden rajongót megríkatott - "Ígéretet tettem a szerelmemnek"

Nagy bejelentést tett Csuti a gyerekről: próbálkoznak, de segítség kell

Nagy bejelentést tett Csuti a gyerekről: próbálkoznak, de segítség kell

Csobot Adél is reagált az Istenes Bence körül kialakult országos botrányra

Csobot Adél is reagált az Istenes Bence körül kialakult országos botrányra

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás