Zsidró Tamás: „Bármelyik pillanatban nagypapa lehetek” – Videó





A mesterfodrász napjai izgalommal telnek, miközben a Balatonon élvezi szabadidejét: bármelyik pillanatban megszülethet első unokája.



Megosztás
Szerző: B.V.
Létrehozva: 2023.08.10.
Zsidró Tamás nagypapa Balaton nyaralás

Zsidró Tamás mesterfodrász jelenleg a Balatonon, saját vitorlásán tölti szabadidejét. Habár imádja a vitorlázást, ez idén nyáron, júniusban nehezen indult be, mert viszonylag hideg volt.

Balaton
Zsidró Tamás, ha csak teheti, a Balatonon van nyáron. / Fotó: pexels.com  

Imádok itt lenni. Ez egy csoda

– utalt a magyar tengerre.

Sajnos kevés időm van ellátogatni ide nyáron, mert sok a munka. A külföldön élő hazánk lányai ilyenkor tudnak hazajönni nyaralni, és természetesen a frizurájukat rendbe kell tenni. De hétvégén itt vagyok.

Mikor megkérdezték, honnan ez a nagy szeretet, azt válaszolta, hogy húszéves korában érezte először azt, hogy wow. Azóta rengeteget fejlődött az egész, kialakult egy jó infrastruktúra, nagyon jó lett. A mesterfodrász vitorlása egy modern, orrkabinos, nappalis változat, amin akár élni is lehetne. Kifejezetten büszke arra, hogy leginkább a széllel vitorlázik. Mikor Tihanyból szokott indulni, akkor mindig hajnalban, a napszéllel indul útjának Balatonföldvár felé. 

Büszke vagyok arra, hogy keveset használom a motorját. Épp ezért 1,5 éve tankoltam tele a hajómat, és még mindig háromnegyedig van azóta az üzemanyagtank.

Felnőtt gyerekeivel már nem nagyon csinálnak közös nyaralásokat, azonban 15 éves fiával, Martinnal még csak-csak elvannak a Balatonon is. Azonban nemsokára jön az „utánpótlás” : Doma fiánál bármelyik pillanatban jöhet a baba. Nagypapa lesz!

Izgalmas, hogy nagypapa leszek mindjárt. Mindennapos már Doma felesége. Nagyon izgulunk, nagyon várjuk az új jövevényt, aki szintén kisfiú lesz

– mesélte mosolyogva a Mokka riporterének.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás